Пошук

Новини громади

07 Серпня, 2023 р., 14:27
За інформацією Вінницької обласної військової адміністрації, в с. Широка Гребля Хмільницького району після обробки поля квадрокоптером відбулося гостре групове отруєння людей токсичними речовинами (пестицидами).
07 Серпня, 2023 р., 09:28
Трагічна новина знову надійшла у Калинівську громаду: 28 липня під час мінометного обстрілу на Донеччині загинув житель Корделівки Юрій Юрчук.
07 Серпня, 2023 р., 08:59
Російські окупанти наступають у районі Куп'янська, Бахмута та Донецька, а також намагаються відбити нещодавно звільнене Роботине Запорізької області. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
06 Серпня, 2023 р., 07:46
Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового ракетно-авіаційного удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.
05 Серпня, 2023 р., 09:12
Протягом минулої доби ворог завдав 1 ракетного та 50 авіаційних ударів,  здійснив 86 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. 
04 Серпня, 2023 р., 12:51
Четвертого серпня відбулася чергова 37 сесія Калинівської міської ради у роботі якої взяв участь заступник голови Хмільницької військової районної адміністрації Дмитро Сидоренко, а також керівники управлінь, відділів та структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств, виконуючі обов’язки старостів.
04 Серпня, 2023 р., 08:24
Під Бахмутом Сили оборони стримують російських окупантів на південь від Іванівського. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України.
03 Серпня, 2023 р., 14:50
Двадцять сім дітей Захисників та Захисниць, в котрих один з батьків загинув, знаходиться в полоні або в зоні бойових дій, відвідали Подільський зоопарк, який знаходиться у Вінниці.
03 Серпня, 2023 р., 08:28
Минулої доби російські окупанти намагалися повернути позиції біля Курдюмівки, Андріївки та Кліщіївки на Бахмутському напрямку, а також біля Старомайорського та Урожайного на Шахтарському. Про це йдеться у зведенні Генштабу Збройних Сил України. Минулої доби сталося 44 бойових зіткнення.
02 Серпня, 2023 р., 08:57
Російські окупанти атакують у районі Бахмута та Донецька, намагаються відбити позиції під нещодавно звільненим Старомайорським. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь