Пошук

Новини громади

07 Вересня, 2023 р., 08:36
6 вересня російські окупанти обстріляли центр міста Костянтинівка на Донеччині. Загинуло 17 людей, серед них дитина. Десятки поранених. Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним загиблих. Схиляємо голови у скорботі, розділяємо ваш біль і смуток.
06 Вересня, 2023 р., 08:41
Калинівська міська рада передала чергову допомогу українським військовим. Цього разу на фронт відправили наплічники для старлінк, тепловентилятори, продукти, засоби гігієни, солодощі, чай, каву. Віримо в ЗСУ та продовжуємо підтримувати їх та допомагати.
05 Вересня, 2023 р., 15:14
Усього за кілька днів подвір’я закладу дошкільної освіти «Дивосвіт» с.Дружелюбівки перетворилося на казку. Тут з’явилися незвичайні кольорові дерева, «велет-козак», чарівна криничка та багато казкових локацій, які дарують радість не лише дітям, а й дорослим.
05 Вересня, 2023 р., 12:11
Першу благодійну допомогу для ліквідації наслідків ракетного обстрілу, який російські окупанти здійснили в ніч на 1 вересня, отримала Калинівська громада від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Для допомоги жителям громади, будинки яких постраждали, благодійники передали 420 листів шиферу та аварійні комплекти.
05 Вересня, 2023 р., 08:19
Окупанти наступають у районах Кремінної, Бахмута та Донецька, Збройні Сили України наступають у напрямку Мелітополя. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
04 Вересня, 2023 р., 15:35
Чотирнадцять цікавих, пізнавальних та наповнених щастям і радістю днів провели діти захисників Калинівської громади у місті Сент-Мену, що у Франції. Туристична поїздка до Франції стала можливою завдяки міжнародній співпраці Калинівської міської ради та Муніципалітету м.Сент-Мену.
04 Вересня, 2023 р., 08:30
У громаді триває ліквідація наслідків ракетного обстрілу, яку здійснили рашисти в ніч на 1 вересня. За минулу добу Сили оборони ліквідували 460 окупантів, знищили 29 артилерійських систем та 37 безпілотників оперативно-тактичного рівня. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
03 Вересня, 2023 р., 09:48
Протягом минулої доби ворог завдав 2 ракетних та 49 авіаційних ударів, здійснив 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.
02 Вересня, 2023 р., 10:24
У Калинівській громаді триває ліквідація наслідків ракетного обстрілу, яку здійснили рашисти в ніч на 1 вересня. Відповідні служби продовжують проводити слідчі дії за наслідками нічного ракетного обстрілу та документувати факти російського терору. 
01 Вересня, 2023 р., 16:36
У перший день осені в ліцеї с.Уладівське відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому земляку – Юрію Шкляруку. Життя молодого офіцера російські окупанти обірвали у двадцять три роки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних