Пошук

Новини громади

11 Серпня, 2023 р., 12:56
Відбулася чергова поїздка дітей пільгових Категорій Калинівської громади до Подільського зоопарку. Цього разу на екскурсії побували двадцять шість дітей Захисників та Захисниць, в котрих один з батьків загинув, знаходиться в полоні або в зоні бойових дій з Бережан, Сальника, Черепашинець, Писарівки, Глинська, Голендрів, Дружелюбівки, Хомутинців, Лісової Лисіївки.
11 Серпня, 2023 р., 11:07
Ще в одному населеному пункті Калинівської громади облаштували укриття. Відтепер учні опорного закладу с.Дружелюбівка та жителі старостинського округу при потребі зможуть скористатися укриттям, яке знаходиться у місцевому будинку культури.
11 Серпня, 2023 р., 09:12
Російські окупанти минулої доби атакували на Куп'янському напрямку – у Надії та Новоселівського. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України. Протягом доби сталося 34 бойових зіткнень.
10 Серпня, 2023 р., 16:33
Безжалісна війна обірвала ще одне молоде життя. На Донеччині під час артилерійського обстрілу загинув відважний захисник України – Олександр Ступак.
10 Серпня, 2023 р., 11:16
Після повернення із відрядження до Херсонської області працівники комунального підприємства «Господар» взялися до звичної роботи.
10 Серпня, 2023 р., 08:46
Російські окупанти намагалися прорватися у двох місцях на Куп'янському напрямку. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України. Як зазначається, минулої доби сталося 30 бойових зіткнень.
09 Серпня, 2023 р., 17:12
Дев'ятого серпня члени спеціально створеної комісії на чолі із начальником управління організації реагування на надзвичайні ситуації та цивільного захисту ГУ ДСНС Володимиром Педосенком зустрілися із Калинівським міським головою Василем Поліщуком, начальницею відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галиною Фурман, директоркою ліцею №1 м.Калинівка Світланою Павлуник та обговорили питання облаштування тимчасового укриття для учнів та працівників ліцею №1 м.Калинівка й оглянули приміщення, в яких планується відкриття сховищ.
09 Серпня, 2023 р., 12:01
Ім’я керівника СТОВ «Промінь», Героя України Івана Арсеньовича Боримського відоме далеко за межами Калинівської громади. Справжній патріот України та рідного краю, людина слова та честі, вправний господарник неодноразово підтримував ініціативи Калинівської громади, допомагав освітнім та медичним закладам громади, надавав допомогу людям, які потрапляли у скрутну життєву ситуацію.
09 Серпня, 2023 р., 08:50
Російські окупанти наступають у районі Куп'янська, Бахмута та Донецька, контратакують на Времівському виступі. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України. Протягом доби на фронті сталося понад 30 бойових зіткнень.
08 Серпня, 2023 р., 08:36
Російські окупанти наступають у районі Куп'янська, Сватового, Бахмута та Донецька, Збройні Сили України продовжують просуватися у Запорізькій області. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь