Пошук

Новини громади

26 Липня, 2024 р., 14:02
Працівники Калинівської міської ради знову вийшли на толоку, щоб допомогти працівникам комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» упорядкувати територію паркової зони у Калинівці.
26 Липня, 2024 р., 12:48
У переддень професійного свята, без святкових урочистостей, а щиро по-сімейному, на фонтанній площі у лікарні Калинівський міський голова привітав працівників Калинівської центральної районної лікарні, Центру первинної медико-санітарної допомоги та філії "Хмільницька станція екстреної медичної допомоги" із Днем медичного працівника та вручив вісімдесят Почесних грамот та грошові винагороди.
26 Липня, 2024 р., 09:29
За минулу добу на фронті відбулося 126 бойових зіткнень. Українські захисники продовжують рішуче давати відсіч противнику, завдаючи йому ефективного вогневого ушкодження, виснажуючи по всій лінії фронту.
25 Липня, 2024 р., 15:00
Калинівська громада знову у скорботі – внаслідок ворожого обстрілу на Луганщині загинув житель Писарівки Ярослав Білик. Герою навіки залишиться тридцять.
25 Липня, 2024 р., 13:48
Насіннєві компанії можуть вирощувати та експортувати насіння сортів, які не зареєстровані в Україні, але внесені до Переліку сортів рослин Організації економічного співробітництва та розвитку (далі – ОЕСР).
25 Липня, 2024 р., 12:19
Під час святкування Дня села у Заливанщині провели благодійну акцію та зібрали понад вісімнадцять тисяч гривень. За ці кошти придбали комплектуючі для двох дронів. Наймолодші жителі Заливанщини разом із представниками старостинського округу передали нове обладнання українським захисникам та подякували військовим за нелегку службу.
25 Липня, 2024 р., 10:53
Понад три кілометри доріг відремонтували у Павлівці. За домовленістю Калинівського міського голови Василя Поліщука, керівництво Писарівського кар’єроуправління надало безплатно 520 тонн щебеневої суміші для підсипання доріг, а ремонтні роботи виконали працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка».
25 Липня, 2024 р., 08:33
Сили оборони України від початку повномасштабної війни відмінусували вже близько 571 350 живої сили армії рф. З них щонайменше 1230 окупантів потрапили в цей список під час боїв минулої доби. Також захисники знищили ще 240 одиниць військової техніки та озброєння військ агресора. Оновлені цифри щодо ворожих втрат 25 липня озвучив Генеральний штаб ЗСУ.
24 Липня, 2024 р., 14:28
Калинівська міська рада передала чергову допомогу військовому підрозділу, в якому проходить службу наш земляк. Цього разу для військових придбали взуття, медичні препарати, м’ясні консерви та солодкі гостинці.
24 Липня, 2024 р., 10:51
Задля впровадження телемедицини на Вінниччині 19 закладів охорони здоров'я отримають необхідне обладнання – 10 комплектів робочих місць на базі консультативних постів і 16 комплектів робочих місць консультантів. Комплекти робочих місць на базі консультативних постів отримає і Калинівська центральна районна лікарня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних