Пошук

Працівники ліцею №2 м.Калинівка продовжують покращувати інтер’єр навчального закладу

Дата: 16.04.2024 14:41
Кількість переглядів: 2109

Фото без описуПісля весняних канікул на учнів ліцею №2 м.Калинівка очікував гарний  сюрприз - малюнки, які з’явилися на стінах коридору другого поверху та сходових маршах. Розписали стіни навчального закладу творча група, до складу якої входять вчителі та технічні працівники навчального закладу.

-Влітку ми завершили ремонт приміщення молодшої школи та першого поверху ліцею. Кошти для на закупівлю будівельних матеріалів виділила Калинівська міська рада, а ремонтні роботи робили власними силами. Коли діти прийшли на навчання, їм дуже сподобалося і ми помітили наскільки дбайливо вони почали ставитися до нашої праці. Тому ми вирішили продовжити роботу та покращити інтер’єр навчального закладу, - розповідає головна ініціаторка змін, директорка ліцею №2 м.Калинівка Світлана Гетьман. – Спочатку ми думали, що продовжимо роботу під час наступних літніх канікул, але учні випускних класів, попросили, щоб не відкладати роботу, бо і вони хочуть навчатися у гарних умовах. Тому продовжили роботу під час весняних канікул.

Тематика настінних малюнків, які прикрасили стіни коридору другого поверху: "Навчайся, щоб пізнавати світ, а в майбутньому мати змогу подорожувати й пізнавати щось нове". На стінах зобразили карти десятьох країн світу та по три пам’ятки архітектури, які варто побачити у кожній країні. Підписи до картин зробили англійською мовою, щоб стимулювати дітей вивчати іноземну мову.

-Можливо, наші малюнки надихнуть когось із випускників і вони в майбутньому таки відвідають ці місця, - каже Світлана Гетьман. – А поки що це улюблене місце для фотосесій наших учнів. А для колег, які розписують стіни – це також гарний спосіб розвантажитися, відволіктися від проблем.

Захопившись роботою, учасники творчої групи ще й розписали сходові марші, на яких зобразили геометричні фігури та правила для учнів, обідній зал початкової школи. А тепер, у вільний від уроків час, змінюють третій поверх навчального закладу. 

У ліцеї також дбають і про озеленення території. Вже висадили декоративні дерева, кущі та квіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних