Пошук

Новини громади

25 Липня, 2023 р., 09:10
Калинівська центральна районна лікарня отримала новий дванадцятиканальний кардіограф, який придбав міський голова і його друзі та передали як благодійну допомогу медичному закладу.
25 Липня, 2023 р., 08:21
Російські окупанти знову спробували атакувати Київ з повітря ударними дронами Shahed-136 у ніч проти 25 липня. За словами начальника КМВА Сергія Попка, повітряна тривога у столиці тривала три години — це шоста атака на місто за місяць. Сили протиповітряної оборони виявили та збили всі цілі росіян на підльоті до Києва. Обійшлося без жертв та руйнувань.
24 Липня, 2023 р., 15:53
У Калинівці по вулиці Машинобудівників встановили два патріотичні банери із написами «Слава Україні!» та «Героям слава!». Опорою для банерів стала металева конструкція, яка раніше слугувала укріпленням для теплотраси. Після демонтажу теплотраси опора втратила свою функцію, однак демонтувати її не було можливості через те, що на цьому місці також проходить газопровід.
24 Липня, 2023 р., 10:02
Жорстока війна забирає кращих із кращих. Двадцять першого липня в наслідок мінометно-артилерійського обстрілу на Донеччині загинув уродженець Хомутинців Віталій Кулак.
24 Липня, 2023 р., 09:23
Впродовж останньої доби російські загарбники без успіху наступали на Лиманському напрямку, на Бахмутському українські захисники відбили їхні атаки. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
23 Липня, 2023 р., 09:11
Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового ракетного удару по території України. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.
22 Липня, 2023 р., 07:49
Сьогодні вночі російська федерація знову завдала ракетно-авіаційного удару по Україні. Інформація наразі уточнюється.
21 Липня, 2023 р., 10:20
На численні звернення жителів мікрорайону Варшиця, що у місті Калинівці, Калинівська міська рада виділила кошти комунальному підприємству «Благоустрій міста Калинівка», за які придбали матеріалів для облаштування огорожі на місцевому кладовищі.
21 Липня, 2023 р., 08:38
Минулої доби російські окупанти спробували повернути позиції на півночі Запорізької області. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України.
20 Липня, 2023 р., 08:46
Вночі 20 липня, через добу після попереднього масованого удару по півдню, російські терористи здійснили новий обстріл різними типами ракет і баражуючими боєприпасами Shahed-136. В Одесі та області прогриміли вибухи: були перехоплення та прильоти (або падіння збитих повітряних цілей). Завдано ударів ракетами Х-22 й по Миколаєву.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь