Пошук

Новини громади

04 Липня, 2023 р., 11:56
Дев’ять місяців тривали ремонтні роботи у ліцеї №1 м.Калинівка.
04 Липня, 2023 р., 09:11
Армія країни-агресора зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямах, там тривають важкі бої, протягом доби сталося понад 40 бойових зіткнень, повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні.
03 Липня, 2023 р., 16:29
У наслідок мінометно-артилерійського обстрілу від отриманих на полі бою ран загинув житель Радівки Іван Левчук. Лише місяць тому юнак відсвяткував своє двадцятип’ятиліття. Російські окупанти обірвали його молодість, щасливе майбуття.
03 Липня, 2023 р., 10:40
Тривають ремонтні роботи у ліцеї №2 м.Калинівка. На завершальному етапі ремонт класних кімнат, коридору та фойє на першому поверсі навчального закладу.
03 Липня, 2023 р., 08:40
Російські окупанти атакували Україну 17 дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 3 липня, прильотів не зафіксовано. Про це повідомили у командуванні Повітряних сил.
01 Липня, 2023 р., 08:14
Минулої доби противник завдав 8 ракетних та 58 авіаційних ударів, здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ, військових та цивільних інфраструктурних об’єктах Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.
30 Червня, 2023 р., 14:54
За ініціативи Калинівського міського голови тринадцять діток, батьки яких загинули на війні з російськими окупантами, відвідали Подільський зоопарк у Вінниці.
30 Червня, 2023 р., 12:56
Тридцятого червня у гімназії м.Калинівка відбулися урочистості з нагоди відкриття меморіальних дощок загиблим від рук рашистів Героям Сергію Перегончуку та Василеві Мазуру. Життєві дороги Героїв були короткими, але яскравими та гідними. Обоє безмежно любили свою рідну землю й віддали за неї найдорожче – своє життя.
30 Червня, 2023 р., 08:58
Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням.
30 Червня, 2023 р., 08:30
Російські окупанти наступають у районі Бахмута, Кремінної, Авдіївки та Мар'їнки, а також стоять в обороні на півдні. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь