Пошук

Новини громади

01 Серпня, 2023 р., 16:37
У приміщені Калинівської міської ради відбулася офіційна зустріч родин Захисників та Захисниць України, які на цей момент вважаються безвісти зниклими або ж перебувають у полоні.
01 Серпня, 2023 р., 15:33
Калинівщина знову у жалобі – під час мінометно-артилерійського обстрілу на Донеччині загинув житель Калинівки Володимир Коломієць.
01 Серпня, 2023 р., 14:19
Французька Асоціація «Лєон – Україна» передала чергову медичну допомогу жителям Калинівської громади. Цього разу допомога спрямована медичному закладу - це ліжка, матраци, захисні маски, халати, приліжкові столики, крісла-каталки.
01 Серпня, 2023 р., 11:45
Калинівська громада знову у скорботі. У жорстоких боях за рідну землю на Донеччині загинув житель Радівки Микола Боднарюк. На жаль, це вже третя за останні місяці важка втрата у Радівському старостинському окрузі.
01 Серпня, 2023 р., 08:48
31 липня російські окупанти знову атакували територію України. За попередніми даними українських військових, дві російські ракети «Іскандер» по Кривому Рогу були випущені з території тимчасово окупованого Криму, з району міста Джанкой. Внаслідок російського обстрілу шестеро людей загинули та 75 поранено.
31 Липня, 2023 р., 15:37
У рамках реалізації швейцарсько-українського проєкту Дісайд «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» на базі ліцею №2 м.Калинівки діє літній клуб «Ми вдома – в Україні!». Сімдесят юнаків та дівчат середнього та старшого віку, в тому числі 26 дітей пільгових категорій, матимуть можливість урізноманітнити літній відпочинок, оздоровитися, психологічно розвантажитися та поглибити знання в правовій та безпековій сфері.
31 Липня, 2023 р., 08:40
Сили оборони стримують російських загарбників на сході та продовжують власний наступ на півдні. За добу відбулось понад 20 боєзіткнень, йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
30 Липня, 2023 р., 08:05
Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару іранськими ударними БпЛА типу “Shahed” по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.
29 Липня, 2023 р., 08:37
Протягом минулої доби російська федерація завдала ракетного удару по місту Дніпро, застосувавши 2 балістичні ракети "Іскандер-М". Крім того, ворог завдав 11 авіаційних ударів, здійснив 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки, інша цивільна та адміністративна інфраструктура. 
28 Липня, 2023 р., 18:53
28 липня в м.Бар відбувся Чемпіонат області з баскетболу 3х3 серед юнаків 2008 р.н. У змаганнях брали  участь 10 команд, які були розподілені на 2 підгрупи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь