Пошук

Новини громади

14 Липня, 2023 р., 14:57
Попри літню пору відпусток у закладах освіти Калинівської громади кипить робота. Окрім ремонтних робіт, які тривають у багатьох навчальних закладах та закладах дошкільної освіти, тут ще й розпочався сезон заготівлі ягід, зелені та овочів на зиму.
14 Липня, 2023 р., 09:30
Громадська організація «Let’s do it Ukraine» запрошує до співпраці волонтерів та координаторів у Калинівській територіальній громаді, які зможуть організувати активність «Let’s do it Ukraine» та координувати проєкти в своїх населених пунктах.
14 Липня, 2023 р., 08:48
Рік тому, 14 липня, російські терористи випустили ракети по мирній Вінниці. Вони обірвали життя 29 мирних жителів, серед них – троє дітей та уродженка Дружелюбівки. Понад 200 вінничан отримали поранення. Ворог залишив після себе скалічені долі і зруйновані будинки, але не зламав українців, не залякав вінничан.
13 Липня, 2023 р., 14:21
На сільськогосподарських підприємствах Вінницької області проводиться підготовка до збирання зернових культур та ріпаку. З метою поліпшення умов збирання окремих площ сільськогосподарських культур, особливо ріпаку, господарства можуть проводити десикацію цих посівів.
13 Липня, 2023 р., 08:46
Російські окупанти вдарили по Україні ракетами "Іскандер-М" та "Калібр", а також іранськими дронами-камікадзе Shahed 136 у ніч проти 13 липня. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.
12 Липня, 2023 р., 13:55
Дванадцятого липня Калинівський міський голова Василь Поліщук разом із депутатом Вінницької обласної ради Іллею Гуменчуком, депутатами міської ради та керівниками підприємств відвідали Калинівську центральну районну лікарню.
12 Липня, 2023 р., 08:47
У ніч проти 12 липня Росія атакувала Україну 15 дронами-камікадзе Shahed, 11 з яких вдалося збити. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.
11 Липня, 2023 р., 08:36
У закладах освіти Калинівської громади продовжують готуватися до нового навчального року. Активно проводяться  ремонті роботи і у ліцеї с.Бережани.
11 Липня, 2023 р., 08:28
Збройні Сили України продовжують наступати на Бердянськ та Мелітополь, російські окупанти атакують у районі Бахмута та Донецька. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь