Пошук

Новини громади

28 Липня, 2023 р., 14:31
Працівники комунального підприємства «Керуюча компанія «Житловик» продовжують роботи із заміни систем водопостачання та водовідведення до будинку 77 по вулиці Островського.
28 Липня, 2023 р., 09:33
27 липня в приміщенні Калиніської міської ради відбулося засідання Міжвідомчої ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статті, гендерної  рівності, попередження торгівлі людьми, з питань соціальної і психологічної підтримки та допомоги сім’ям Захисників та Захисниць  України, інтеграції внутрішньо переміщених сімей.
28 Липня, 2023 р., 08:53
Шановні жителі Калинівської громади, прийміть щиросердні вітання із Днем Української Державності.
28 Липня, 2023 р., 08:21
Сили оборони звільнили населений пункт Старомайорське, російські окупанти атакують на чотирьох напрямках. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України.
27 Липня, 2023 р., 14:03
Калинівська громада отримала чергову благодійну допомогу від французької Асоціації «Лєон-Україна». Цього разу французькі благодійники передали понад 21 тонну канцтоварів - зошити, блокноти різних видів, пенали, конверти та ін.
27 Липня, 2023 р., 09:08
Шановні медичні працівники та ветерани медицини, прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня медичного працівника.
27 Липня, 2023 р., 08:38
Минула доба була напруженою для жителів Калинівської громади. Російські окупанти знову атакували з повітря територію України. У Вінницькій, Житомирській та Кіровоградській областях спрацювала ППО. Потім, увечері, на Хмельниччині відбили атаку «Кинджалів», уламки впали й у Старокостянтинові. Загалом за добу було знищено ще й 36 крилатих ракет.
26 Липня, 2023 р., 09:54
Працівники комунального підприємства «Калинівкаводоканал» розпочали заміну водогону по вулиці Незалежності у Калинівці. Кошти на закупівлю труб та необхідних матеріалів виділили з бюджету Калинівської міської ради, роботи проводять працівники підприємства власними силами.
26 Липня, 2023 р., 09:32
Російські окупанти наступають у районі Куп'янська, Кремінної, Бахмута та Донецька, проте безуспішно. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
25 Липня, 2023 р., 14:51
У Калинівській центральній районній лікарні розпочали роботи з облаштування реабілітаційного відділення. Поки виготовляється проєктно-кошторисна документація, працівники комунального підприємства «Господар», які днями повернулися з Херсона, разом із працівниками лікарні розпочали підготовчі роботи. Тут також повністю замінять систему опалення, каналізації, змонтують нову електропроводку та систему водопостачання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь