Пошук

У Калинівській громаді діє літній клуб «Ми вдома – в Україні!»

Дата: 31.07.2023 15:37
Кількість переглядів: 1536

Фото без описуУ рамках реалізації швейцарсько-українського проєкту Дісайд «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» на базі ліцею №2 м.Калинівки діє літній клуб «Ми вдома – в Україні!». Сімдесят юнаків та дівчат середнього та старшого віку, в тому числі 26 дітей пільгових категорій, матимуть можливість урізноманітнити літній відпочинок, оздоровитися, психологічно розвантажитися та поглибити знання в правовій та безпековій сфері.

Право відкриття літнього клубу Калинівська громада виборювала разом із 430 іншими громадами України, з яких лише 50 громад пройшли відбір.

-Однією з умов реалізації проєкту була співучасть громади, тому ми щиро вдячні депутатському корпусу Калинівської міської ради за підтримку та за те, що місцева влада взяла на себе організацію харчування дітей, - каже очільниця ліцею №2 м.Калинівка Світлана Гетьман. – Десять колег із нашого ліцею, які залучені до роботи літніх клубів, пройшли п’ятиденне онлайн-навчання. Окрім методичної підтримки, ми також отримали комплекти обладнання: канцелярські товари, товари для творчості, спортивний інвентар, книжки, настільні ігри, пазли, принтер, а також меблі для облаштування простору на відкритому повітрі (два шатра, каримати, пуфи та крісла). Охочих відвідувати літній клуб багато. Сподіваємося, що буде цікаво усім: і дітям, і їх наставникам.

Літній клуб працюватиме впродовж десяти днів з десятої години ранку до другої години дня. Обов’язковим елементом  літнього клубу 2023 «Ми вдома – в Україні!» стане освіта для демократичного громадянства та освіта з прав людини, а також медіаграмотність та безпека, надання психологічної підтримки через активності, ігри та квести, спортивні ігри та вправи.

А з чотирнадцятого серпня ліцей №2 передасть комплекти обладнання у ліцей №1 м.Калинівка, де також впродовж наступних десяти днів працюватиме літній клуб «Ми вдома – в Україні!».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних