Пошук

У Калинівській міській раді відбулася зустріч із родинами Захисників та Захисниць, які перебувають у полоні та безвісти зниклі

Дата: 01.08.2023 16:37
Кількість переглядів: 2063

Фото без описуУ приміщені Калинівської міської ради відбулася офіційна зустріч родин Захисників та Захисниць України, які на цей момент вважаються безвісти зниклими або ж перебувають у полоні.

На зустріч були запрошені представників Центрального регіонального центру Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, на чолі зі своєю керівницею Юлією Приймак, а також керівники медичних закладів та закладів освіти Калинівської громади, представники влади і військових формувань, до яких найчастіше звертаються за допомогою та порадами родини військовослужбовців.

Найважливіше питання, яке турбувало присутніх - доля їх рідних. З цим та іншими питаннями рідні військовослужбовців звернулися до представників Координаційного штабу.

Одне з питань, озвучених на зустрічі, стосувалось обставин зникнення військовослужбовців. Як зазначив представник штабу, відповідні дані, в тому числі і витяги зі службових розслідувань, що мають не обмежений доступ, можна отримати через запит до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишні військкомати).

Крім цього, обговорили питання обліку оборонців в реєстрі НІБ, комунікації з військовими частинами, повернення важкопоранених оборонців та надання юридичної підтримки родинам Захисників.

Окремо в рамках зустрічі представники Координаційного штабу надали індивідуальні відповіді на особисті питання родин Захисників і Захисниць.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних