Пошук

Новини громади

15 Червня, 2023 р., 16:08
Калинівський міський голова Василь Поліщук та депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук передали від Калинівської громади чергову гуманітарну допомогу на Херсонщину. Цього разу питну воду, картоплю, консерви, хлібці, страви швидкого приготування, а також засоби гігієни відправлять бригадам рятувальників, які допомагають постраждалим від підриву Каховської ГЕС.
15 Червня, 2023 р., 10:34
Одинадцятого червня в наслідок влучання керованої авіабомби в Луганській області загинув відважний захисник України Анатолій Варчук.
15 Червня, 2023 р., 09:49
Сорок функціональних ліжок з електроприводом, шафи, приліжкові тумбочки, крісла-каталки, м’які стільці, журнальні столики отримала Калинівська центральна районна лікарня від благодійників з Франції. Медичне обладнання для калинівчан передала французька Гуманітарна Асоціація ARASFEC PACA (Association Régionale d'Aide Sociale Familiale et d'Echanges Culturels Provence-Alpes-Côte d'Azur = Регіональна Асоціація Соціальної та Родинної Допомоги та Культурного Обміну регіону Прованс-Альпи-Лазурний Берег).
15 Червня, 2023 р., 09:07
Збройні Сили України продовжують наступ у Запорізькій області у напрямку Бердянська. Про це повідомив представник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов.
14 Червня, 2023 р., 08:53
За тиждень у ході проведення наступальної операції Сили оборони звільнили сім населених пунктів у Донецькому та Таврійському операційних районах. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.
13 Червня, 2023 р., 12:52
Як повідомляє Хмільницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Вінницькій області, внаслідок терористичного знищення росіянами Каховської ГЕС у Херсонській, Миколаївській, Запорізькій областях та на Дніпропетровщині спостерігається масовий мор риби. Десятки тисяч рибин залишилися на обмілілих водоймах. Така ж ситуація, велика ймовірність загибелі риби, найближчими днями може скластися в інших постраждалих регіонах країни.
13 Червня, 2023 р., 08:15
Триває повітряна тривога, не ігноруйте правил безпеки, залишайтеся в укриттях.
12 Червня, 2023 р., 15:32
Велетенську захисну сітку 5х10 метрів нещодавно закінчили плести жительки Радівки Зоя Горностай, Алла Заворотна, Анна Набокова та Ірина Бондар. На виготовлення цієї сітки витратили майже три тижні. Це не перша сітка, яку сплели у Радівці. З початку війни у сільському будинку культури і сітки плетуть, і допомогу для військових збирають.
12 Червня, 2023 р., 08:56
Робочий тиждень починається із гарних новин: Україна визволила ще 95 захисників. Про це повідомив Координаційний штаб із питань військовополонених.
10 Червня, 2023 р., 10:00
Новий ігровий майданчик встановили у закладі дошкільної освіти №4 м.Калинівка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь