Пошук

Новини громади

29 Червня, 2023 р., 16:15
Ліки невідкладної допомоги, засоби дезінфекції, хірургічні рукавиці, фізрозчин, захисні маски та екрани, одноразові хірургічні халати отримав Центр первинної медико-санітарної допомоги Калинівської міської ради від благодійників з Італії. Передали допомогу в Україну благодійний фонд «SOS Bambino», Roberto Maculan Missionland, Centro aiuti alla vita di Dueville, Raimbow 4 Africa, разом із представниками фонду, вінничанами Ларисою Білошицькою-Ковтонюк та Валерієм Ковтонюком.
29 Червня, 2023 р., 12:32
У спекотні літні дні необхідно бути особливо обережними під час користування газом. При користуванні проточними водонагрівачами та двоконтурними опалювальними приладами з відводом продуктів згорання в димохід, коли температура повітря зростає вище + 30˚С, характерним явищем стає відсутність тяги або наявність зворотної тяги в димових та вентиляційних каналах житлових будинків.
29 Червня, 2023 р., 11:44
28 червня у Дружелюбівському старостинському окрузі відбулась перша робоча зустріч представників влади із сім’ями захисників та захисниць України, зниклих безвісти та тих, хто перебуває у полоні. Метою цієї зустрічі було ознайомити запрошених з соціальними та психологічними послугами, які надаються у громаді, вивчити потреби даних сімей з подальшим інформуванням та перенаправленням по відповідним запитам.
29 Червня, 2023 р., 09:15
Працівники комунальних підприємств громади продовжують роботи з благоустрою території між гуртожитком Калинівського технологічного фахового коледжу та закладом дошкільної освіти №1.
29 Червня, 2023 р., 08:28
Російські окупанти наступають у районі Кремінної, Бахмута, Авдіївки та Мар'їнки, Збройні Сили України збили штурмовик Су-25. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
28 Червня, 2023 р., 10:24
Грошова допомога від УВКБ ООН – це одноразова виплата в розмірі 2220 гривень щомісячно на особу протягом 3 місяців. Подати заявку можуть не тільки вразливі вимушено переміщені особи, але й постраждалі від військових дій у певних регіонах, а також ті, хто повернувся до свого постійного місця проживання (зокрема, і з-за кордону). Благодійний фонд «Право на захист» є офіційним партнером агентства зі збору даних на грошову допомогу.
28 Червня, 2023 р., 09:26
27 червня росіяни завдали ракетного удару по центру Краматорська. На ранок 28 червня з-під завалів зруйнованої будівлі кафе деблоковано тіла вісьмох загиблих осіб. Зокрема, три дитини, дві - 2008 та 2011 р.н. За даними рятувальників, постраждали 56 осіб, зокрема, одна дитина 2022 року народження.
28 Червня, 2023 р., 08:10
Шановні жителі та гості Калинівської громади, щиро вітаю вас з Днем Конституції - головного закону нашої країни. Наша Конституція, без перебільшення, є гарантом прав і свобод кожного українця, закріплює наші обов'язки перед державою і визначає наш шлях як країни.
26 Червня, 2023 р., 08:00
Швидко, але з гарними враженнями промайнуло кілька тижнів роботи пришкільних таборів, які діяли у Калинівській громаді. Цьогоріч, вперше за останні три роки, відкрилися пришкільні табори.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь