Пошук

Розпочалася 744 доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 08.03.2024 08:49
Кількість переглядів: 226

Фото без описуросійська армія вкотре атакувала Україну дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 8 березня. Військові заявляють, що росіяни випустили 37 безпілотників. Силам протиповітряної оборони вдалося знищити 33 цілі. Також загарбники запустили одну ракету С-300 та дві керовані авіаційні ракети типу Х-59. Можливі й подальші обстріли території України, тому не ігноруйте сигналів повітряної тривоги.

Протягом минулої доби на фронті сталося 86 бойових зіткнень. Найбільша кількість бойових зіткнень з росіянами була зафіксована в районах Авдіївки, Мар'їнки та Кремінної.  На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили 23 штурми в районах Бердичів, Тоненького, Орлівки, Первомайського та Невельського. Також невдалими були 27 атак у районах Георгіївки, Побєди, Красногорівки та Новомихайлівки під Мар'їнкою.

У напрямку Куп'янська відбили дев'ять атак у районах Синьківки. Біля Кремінної українські воїни відбили 13 атак у районах Білогорівки, Тернів, Спірного та Роздолівки. Під Бахмутом провалилися шість атак ворога в районах Андріївки та Кліщіївки.

Українська авіація завдала ударів по 11 районам зосередження особового складу. Ракетники вразили один район зосередження армії рф, два засоби протиповітряної оборони, станцію радіоелектронної боротьби та склад пального.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 8 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,18 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних