Пошук

Новини громади

21 Червня, 2023 р., 13:00
Вже стало доброю традицією по завершенню навчального року вручати грошові винагороди випускникам, які мають високі досягнення у навчанні. Навіть війна не змінила ці традиції. Цьогоріч випускники також отримали сертифікати та грошові винагороди.
21 Червня, 2023 р., 08:43
Гарний подарунок до свого випускного отримали випускники ліцею с.Радівка - у їх старостинському окрузі встановили знак «Я люблю Радівку».
21 Червня, 2023 р., 08:37
Минулої доби російські окупанти проводили наступальні дії біля Кремінної, на півночі Бахмута і в районі Авдіївки. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.
20 Червня, 2023 р., 12:32
Сьогодні, 20 червня, міський голова Василь Поліщук провів спільну розширену робочу нараду з питань мобілізації в Калинівській громаді, за участю сільського голови Іванівської сільської ради Михайла Кулика, представників Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, органів місцевого самоврядування та підприємців й сільгоспвиробників Калинівської громади.
20 Червня, 2023 р., 11:04
Чергові гостинці від жителів Калинівської громади відправили на фронт українським захисникам. Цього разу передали військовим кукурудзяні хлібці, м’ясні консерви, домашнє печиво, борщову заправку, спідню білизну, засоби гігієни, сухі супи та поролонові матраци.
20 Червня, 2023 р., 08:46
Вночі Росія атакувала Україну ракетами та іранськими дронами. Зокрема, противник випустив 35 ударних дронів "Shahed-136/131", з них 32 знищено ППО.
19 Червня, 2023 р., 12:35
Народний аматорський хоровий гурт «Співоча родина» вдало виступив на Міжнародному фестивалі-конкурсі народного хорового співу «Над Собом пісня дзвінко лине» імені Віталія Іжевського, який проходив в Іллінцях. За перемогу у конкурсі корделівчанам довелося змагатися з професійними колективами з Греції, Латвії, Болгарії, Румунії, Молдови та України.
19 Червня, 2023 р., 08:29
Російські окупанти наступають у районах Бахмута, Вугледара, Донецька, Кремінної та Сватового. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.озпочалася чотириста вісімдесят перша доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню
16 Червня, 2023 р., 11:46
Наказом командувача Національної гвардії України від 27 травня 2023 року старшому лейтенанту Сергію Перегончуку посмертно присвоїли чергове військове звання – капітан.
16 Червня, 2023 р., 08:52
Російські окупанти в ніч проти 16 червня атакували Україну дронами-камікадзе Shahed-136, працювала протиповітряна оборона. Про це повідомили у командуванні Повітряних сил.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь