Пошук

Новини громади

10 Травня, 2023 р., 11:24
Трагічна звістка знову надійшла у Калинівську громаду з Донеччини. 7 травня, в результаті артилерійського обстрілу, український Герой  Олександр Рибак отримав множинні поранення не сумісні з життям. 
10 Травня, 2023 р., 07:42
Протягом минулої доби противник завдав 23 ракетних та 43 авіаційних ударів, здійснив 97 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Для ракетних ударів ворог використав ракети різних типів, більшу їх частину було знищено нашими захисниками, та, нажаль, маємо і влучання. Зокрема, 5 ракет С-300 по містах Куп'янськ, Слов’янськ, Краматорськ і Костянтинівка.Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже ворог продовжує тактику терору.
09 Травня, 2023 р., 08:16
Сьогодні вночі російські терористи завдали чергового масованого ракетного удару по Україні.Загалом за дві хвилі обстрілу України у ніч на 9 травня 2023 року російські окупанти здійснили пуски 25 крилатих ракет «Калібр» та Х-101/Х-555. 23 із них знищено протиповітряною обороною Повітряних Сил Збройних Сил України, у взаємодії із складовими Сил оборони України.Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги.
08 Травня, 2023 р., 08:19
Вночі, 8 травня 2023 року, ворог знову атакував територію України, застосувавши іранські ударні БпЛА “Shahed”. 35 із 35 дронів було знищено нашими захисниками.  Продовжуючи тактику терору, минулої доби російська федерація завдала 16 ракетних ударів, зокрема по містах Харківської, Херсонської, Миколаївської та Одеської областей. Крім того, зафіксовано 61 авіаційний удар та 52 ворожих обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.  Ймовірність подальших російських ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.
08 Травня, 2023 р., 08:00
Сьогодні в Україні відзначається День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни. Вдруге День пам’яті та примирення в Україні проходить в умовах повномасштабної війни, яку розпочала росія. Українці, як і в далекі сорокові роки, знову виборюють свободу та незалежність, здобувають Перемогу над жорстоким ворогом.
06 Травня, 2023 р., 13:53
Шостого травня відбулась перша зустріч в онлайн форматі керівництва французького міста Сант-Менеульдь та Калинівки.
05 Травня, 2023 р., 14:28
Законом України «Про соціальні послуги» визначено: надавачі соціальних послуг - юридичні та фізичні особи, фізичні особи - підприємці, включені до розділу "Надавачі соціальних послуг" Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг.
05 Травня, 2023 р., 14:07
Цьогоріч погода не тішить теплом. Але як тільки випадають погожі дні, у Калинівській громаді відразу ж беруться наводити лад у населених пунктах. До роботи стають працівники бюджетних установ: старостинських округів, освіти, культури, небайдужі жителі громади, які дбають, щоб їх населені пункти були гарними та чистими.
05 Травня, 2023 р., 08:25
Російські окупанти атакують Бахмут, дорогу на Часів Яр та Мар'їнку, перестали штурмувати Авдіївку, Збройні Сили України відбили близько 60 атак на Донбасі за добу. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
04 Травня, 2023 р., 12:13
Четвертого травня відбулася 34 позачергова сесія Калинівської міської ради, за участю заступника начальника Хмільницької районної військової адміністрації Дмитра Сидоренка та депутата Вінницької обласної ради Іллі Гуменчука. Вже традиційно сесійне засідання розпочалося із хвилини мовчання в пам'ять про всіх Героїв, які віддали життя за рідну землю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь