Пошук

Новини громади

13 Липня, 2023 р., 08:46
Російські окупанти вдарили по Україні ракетами "Іскандер-М" та "Калібр", а також іранськими дронами-камікадзе Shahed 136 у ніч проти 13 липня. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.
12 Липня, 2023 р., 13:55
Дванадцятого липня Калинівський міський голова Василь Поліщук разом із депутатом Вінницької обласної ради Іллею Гуменчуком, депутатами міської ради та керівниками підприємств відвідали Калинівську центральну районну лікарню.
12 Липня, 2023 р., 08:47
У ніч проти 12 липня Росія атакувала Україну 15 дронами-камікадзе Shahed, 11 з яких вдалося збити. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.
11 Липня, 2023 р., 08:36
У закладах освіти Калинівської громади продовжують готуватися до нового навчального року. Активно проводяться  ремонті роботи і у ліцеї с.Бережани.
11 Липня, 2023 р., 08:28
Збройні Сили України продовжують наступати на Бердянськ та Мелітополь, російські окупанти атакують у районі Бахмута та Донецька. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
10 Липня, 2023 р., 14:00
Прохолоджувальні напої, панкейки, піца, домашні вафельні трубочки зі згущеним молоком, свіжа малина, вафельний торт - такими щедрими та з любов’ю приготовленими смаколиками торгували Кароліна Слободянюк, Софія Погонець та Соломія Рудзевич для того, щоб зібрати кошти для потреб Збройних сил України.
10 Липня, 2023 р., 09:52
Бригада комунального підприємства «Господар» у складі Івана Бабка, Сергія Бабка, Леоніда Воронова, Андрія Дудника, Сергія Стасенка під керівництвом директора комунального підприємства Артема Дембовського виїхала до Херсонської області для ліквідації наслідків підриву греблі Каховської ГЕС.
10 Липня, 2023 р., 08:35
Минулий тиждень завершився із приємної новини - до України повертанулисяя п’ятеро командирів з «Азовсталі», які були звільнені з російського полону у вересні 2022 року та перебували у Туреччині на умовами обміну.
07 Липня, 2023 р., 12:59
36 сесія Калинівської міської ради 8 скликання розпочалося із приємної події – дванадцятилітній Назар Сохацький, який мешкає у Черепашинцях, передав два павербанки  калинівським нацгвардійцям, з яких один він придбав за власні кошти.
07 Липня, 2023 р., 11:57
7 липня відбулася 36 сесія Калинівської міської ради 8 скликання, на якій розглянули 19 питань порядку денного, які забезпечують життєдіяльність громади. У роботі сесії взяли участь депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук, виконуючі обов’язки старостів Калинівської територіальної громади, керівники комунальних підприємств міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних