Пошук

Новини громади

20 Травня, 2023 р., 08:00
Шановні мешканці Калинівської громади. Щорічно в третю суботу травня в Україні відзначають День Європи як день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації.
19 Травня, 2023 р., 15:29
28 лютого 2023 року Кабінет Міністрів України видав постанову №174 «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я». Згідно з цією постановою до 1 травня 2023 року обласні державні або військові адміністрації повинні розробити та подати для погодження МОЗ пропозиції та проєкти планів розвитку госпітальних округів.
19 Травня, 2023 р., 08:20
У Бахмуті тривають важкі бої, російські окупанти також штурмують Авдіївку та Мар'їнку. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
18 Травня, 2023 р., 15:41
Вже традиційно щороку у третій четвер травня в Україні проходить Всесвітній день вишиванки, котрий у 2006 році запропонувала студентка факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк.
18 Травня, 2023 р., 14:05
Вже традиційно у Всесвітній день вишиванки у пологовому відділенні Калинівської центральної районної лікарні новонароджених одягнули у вишиванки. Цьогоріч свої перші в житті вишиті сорочки одягнули Адель та Назар.
18 Травня, 2023 р., 08:27
Сьогодні, 18 травня, ми з болем у серці згадуємо сумну дату - День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу та День боротьби за права кримськотатарського народу.
18 Травня, 2023 р., 08:16
Сьогодні вночі російські терористи атакували Україну ракетами. Протягом доби, крім столиці, ударів зазнали також Бахмут, Херсон і Одеса. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.
17 Травня, 2023 р., 10:49
Майже рік в Україні діє експериментальний проєкт, реалізований  Державною міграційною службою, щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. На сьогодні вже понад 300 тисяч українців змогли скористатися цією послугою, яка значно спрощує можливість отримання паспортних документів.
17 Травня, 2023 р., 09:11
Сімнадцятого травня в останній земний шлях у Калинівці проведуть відважного захисника України Володимира Катеринчука.
17 Травня, 2023 р., 09:10
Минулої доби російські окупанти продовжували штурмувати Бахмут, атакували Іванівське та Мар'їнку. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь