Пошук

Новини громади

01 Червня, 2023 р., 08:14
Кожна дитина повинна мати дитинство, яке має бути під захистом: захистом прав, здоров’я і життя. А ще діти повинні мати відчуття повної безпеки, любові та підтримки. Бути частиною повноцінної сім’ї, бавитися та пустувати, не остерігаючись повітряних тривог…
01 Червня, 2023 р., 08:00
Шановні нацгвардійці, ветерани військової частини. У цей непростий для України час прийміть щирі вітання з нагоди 29 річниці створення вашої військової частини.
31 Травня, 2023 р., 16:25
У закладах освіти Калинівської громади продзвенів останній дзвоник. Завдяки Збройним силам України, відважним захисникам України цьогоріч освітянська родина отримала можливість з урочистостями завершити ще один, нелегкий воєнний навчальний рік.
31 Травня, 2023 р., 08:19
російські окупанти припинили атаки у Бахмута, безуспішно намагаються наступати в районі Сватового. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.
30 Травня, 2023 р., 15:37
Розпочалися ремонтні роботи у приміщені спортивного павільйону, який знаходиться на центральному стадіоні. Будівлю павільйону звели ще на початку дев’яностих років, однак будівництво не завершили до цього часу. У 2016 році аварійне приміщення взяла на баланс Калинівська міська рада й почала реконструкцію та укріплення будівлі, однак будівництво так і не завершили. Відновилися ремонтні роботи лише у 2023 році.
30 Травня, 2023 р., 08:51
Російські окупанти знову атакували Київ дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 30 травня, є жертви та руйнування. За словами начальника КМВА Сергія Попка, за добу це була вже третя атака ворога і 17-та з початку травня — безпілотники запускалися масовано, з різних напрямків і в кілька хвиль, тривога тривала майже три години.
29 Травня, 2023 р., 14:57
26 травня на 41 черговій сесії депутати Вінницької обласної ради внесли зміни до Положення про Порядок використання коштів обласного бюджету для надання грошової допомоги громадянам.
29 Травня, 2023 р., 14:29
Тривають роботи з будівництва укриття ще в одному зі старостинських округів Калинівської громади. Тут уже виконали ряд робіт з очищення приміщення, замінили проводку, завершують чорнову роботу. В укритті облаштують внутрішню вбиральню, систему вентиляції.
29 Травня, 2023 р., 09:59
П’ять років тому у Калинівській громаді розпочали реалізовувати проєкт «Поліцейський офіцер громади». Створення інституції офіцера громади дозволило створити новий рівень поліцейського сервісу не лише у великих містах, де працює патрульна поліція, а й у віддалених населених пунктах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь