Пошук

На війні загинув житель Калинівки Олександр Оліх

Дата: 12.03.2024 09:36
Кількість переглядів: 9712

Фото без описуКалинівщина знову у скорботі – у жорстокому бою за Україну на Донеччині загинув відважний захисник України Олександр Оліх.

Народився Олександр Оліх 16 серпня 1982 року у Калинівці. Навчався у загальноосвітній школі №1 м.Калинівка, Калинівському технологічному технікумі, в університеті у Хмельницькому.

У 2015 році Олександр Оліх став на захист України від російських окупантів. Пройшов військове загартування на Сході України. Після демобілізації повернувся до мирного життя, до війни працював у Калинівському лісництві був відповідальним та старанним робітником.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України Олександр Оліх пішов добровольцем на війну й до останнього свого подиху залишався вірним військовій присязі.

Командир військової частини, в якій служив Герой, згадує побратима як цілеспрямованого та наполегливого бійця, який завжди досягав поставленої мети та гідно і вірно виконував свої обов’язки.

За проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою у грудні 2023 року Олександра Оліха нагородили відзнакою Головнокомандувача ЗСУ – нагрудним знаком «Золотий хрест», а також є подання про нагородження Героя орденом «За мужність» ІІІ ст. (посмертно).

У вічнім горі та скорботі у загиблого залишилися мама, дві донечки та сестра.

Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Загибель Олександра Оліха - це непоправна втрата для рідних, друзів, нашої громади та всієї України. Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях. Війна забирає найкращих…

Поховають Героя у Калинівці. Про час і дату похоронів буде додаткова інформація.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних