Пошук

Розпочалася 747 доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 11.03.2024 08:38
Кількість переглядів: 134

Фото без описуЗа минулу добу на фронті відбулося 64 бойові зіткнення, ворог завдав чотири ракетні та 88 авіаційних ударів, здійснив 96 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Про це стало відомо із ранкового зведення Генерального штабу Збройних Сил України.

Найбільше бойових зіткнень – 25 – на Новопавлівському напрямку, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону українських військ у районах: Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки, Урожайного Донецької області.

На Авдіївському напрямку, ЗСУ відбили 17 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське та Невельське Донецької області.

На Лиманському напрямку українські військові відбили вісім атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Терни, Ямполівка, Спірне та Роздолівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку, сили оборони відбили п'ять атак противника в районах населених пунктів Кліщіївка, Андріївка та східніше Часового Яру Донецької області.

На Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій, противник здійснив чотири марні штурмові дії.

Українська авіація завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по одному зенітному ракетному комплексу противника. Ракетники вразили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, один склад боєприпасів, дві станції радіоелектронної боротьби та два засоби протиповітряної оборони противника.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 11 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,12 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних