Пошук

Розпочалася 748 доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 12.03.2024 08:27
Кількість переглядів: 442

Фото без описуросійська армія атакувала Україну дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 12 березня. Військові заявляють, що ворог випустив 22 безпілотники. Сили протиповітряної оборони збили 17 цілей. Гучно було й на території Калинівської громади. Працювало ППО. Ймовірні й подальші обстріли території України, тому не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. Бережіть своє життя та життя рідних.

Окупанти наступають у районах Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки, Старомайорського, Роботиного, Вербового та Кринків. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
За минулу добу на фронті сталося 72 бойові зіткнення. У напрямку Куп'янська штурмів противника не було. Біля Кремінної українські воїни відбили 15 атак у районах Білогорівки, Григорівки та Тернів.

Під Бахмутом відбили шість атак у районах Кліщіївки, Андріївки, Ступочки та Часового Яру.
На Авдіївському напрямі Сили оборони відбили 16 атак у районах Бердичів, Орлівки, Тоненького, Первомайського та Невельського.

Під Мар'їнкою росіяни намагаються прорватися за підтримки авіації, відбили 21 штурм у районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Побєди.

У Запорізькій області та на Времівському виступі ЗСУ відбили сім атак у районах Роботиного, Вербового та Старомайорського. На лівому березі Дніпра на Херсонщині українські підрозділи утримують плацдарм у Кринках, відбили один штурм.

Українська авіація завдала ударів по восьми районах зосередження особового складу, озброєння та техніки, а також одному пункту управління.

Ракетники вразили два райони зосередження армії росії, зенітно-ракетний комплекс «Бук-М1» та радіолокаційний комплекс контрбатарейної боротьби 1Л219 «Зоопарк».

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 12 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,17 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних