Пошук

Розпочалася 749 доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 13.03.2024 08:55
Кількість переглядів: 208

Фото без описуросійські окупанти продовжують обстрілювати територію України, руйнувати міста та села, вбивати мирне населення. На жаль, є убиті та поранені внаслідок ракетних ударів по Кривому Рогу, в результаті яких є влучання у п'ятиповерховий і дев’ятиповерховий будинки, удару дроном-камікадзе Shahed-136 по житловому п'ятиповерховому будинку в Сумах. Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття родинам загиблих. Ніколи не забудемо, ніколи не пробачимо.

Протягом минулої доби відбулось 91 бойове зіткнення. На Куп’янському напрямку українські оборонці відбили 4 рази ворожі атаки в околицях населених пунктів Синьківка та Табаївка.

7 атак противника українські бійці відбили біля Білогорівки та Тернів.

На Бахмутському напрямку Сили оборони України відбили 7 атак противника на схід від Часів Яру, Іванівське, Андріївки та Кліщіївки.

Жорстокі бої тривають під Авдіївкою. Українські захисники відбили 26 ворожих атак на околицях населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське.

За підтримки повітря окупанти здійснили 26 спроб прорвати оборону українських військ на околицях Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівки.

Також ворог здійснив 12 атак по позиціях українських захисників в околицях Старомайорське, на захід від Вербове та Роботине.

Ворог не полишає наміру вивести українські війська з плацдармів на лівому березі Дніпра. Протягом минулої доби противник провів 3 невдалі штурми позицій українських військ.

Водночас українські бійці продовжують активні дії щодо завдання окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснаження противника по всій лінії фронту.

ВПС України завдали авіаударів по 9 зосередженнях військ, озброєнню та військовій техніці противника.
Українські ракетні війська уразили 3 концентрації військ, 1 артилерійську систему, 1 склад боєприпасів та 2 системи протиповітряної оборони російських окупантів.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 13 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,14 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних