Пошук

Розпочалася п’ятсот шістнадцята доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 24.07.2023 09:23
Кількість переглядів: 155

Фото без описуВпродовж останньої доби російські загарбники без успіху наступали на Лиманському напрямку, на Бахмутському українські захисники відбили їхні атаки. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Росіяни й надалі зосереджують основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, де тривають важкі бої. Впродовж минулої доби відбулось 35 бойових зіткнень.

На Запорізькому та Херсонському напрямках росіяни продовжують зосереджувати основні зусилля на недопущенні подальшого просування українських сил.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Окупанти здійснили спроби відновити втрачене положення у районі Приютного Запорізької області, успіху не мали.

Авіація Сил оборони за добу завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян.

Підрозділи ракетних військ і артилеристи впродовж доби уразили один район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки окупантів, шість артилерійських засобів на вогневих позиціях, один командний пункт, один засіб протиповітряної оборони та одну станцію радіоелектронної боротьби ворога.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 24 липня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,10 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних