Пошук

Розпочалася п’ятсот сімнадцята доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 25.07.2023 08:21
Кількість переглядів: 154

Фото без описуРосійські окупанти знову спробували атакувати Київ з повітря ударними дронами Shahed-136 у ніч проти 25 липня. За словами начальника КМВА Сергія Попка, повітряна тривога у столиці тривала три години — це шоста атака на місто за місяць. Сили протиповітряної оборони виявили та збили всі цілі росіян на підльоті до Києва. Обійшлося без жертв та руйнувань.

Російські окупанти атакують у районі Бахмута та Донецька. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України. За добу на фронті сталося понад 35 бойових зіткнень. Поблизу Бахмута українські воїни відбили атаки росіян у районах на північний захід від Оріхово-Василівки, на південь від Іванівського та на захід від Кліщіївки.

Також загарбники намагалися відбити Рівнопіль поблизу Великої Новосілки (Времівський виступ), який був нещодавно звільнений під час наступу ЗСУ. Українські підрозділи продовжують наступ у напрямку Бердянська та Мелітополя, закріплюються на досягнутих рубежах.

Авіація ЗСУ завдала удару по пункту управління, вісім ударів по районах зосередження особового складу та шість — по зенітно-ракетних комплексах.

Ракетники та артилеристи вразили чотири пункти управління, три засоби протиповітряної оборони, дев'ять артилерійських засобів на позиціях та чотири станції радіоелектронної боротьби.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 25 липня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,15 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних