Пошук

Розпочалася п’ятсот дванадцята доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 20.07.2023 08:46
Кількість переглядів: 165

Фото без описуВночі 20 липня, через добу після попереднього масованого удару по півдню, російські терористи здійснили новий обстріл різними типами ракет і баражуючими боєприпасами Shahed-136. В Одесі та області прогриміли вибухи: були перехоплення та прильоти (або падіння збитих повітряних цілей). Завдано ударів ракетами Х-22 й по Миколаєву.

За словами мера Миколаєва Олександра Сєнкевича, пошкоджено щонайменше п'ять багатоповерхівок в одному районі міста і близько 15 гаражів з будинками – в іншому. Загалом відомом про 18 постраждалих, дев'ятьох людей ушпиталили, серед них – п'ятеро дітей. Ще двох осіб, чоловіка і жінку, врятували з-під завалів.
Російські окупанти наступають у районі Бахмута та Донецька. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.

Військові заявляють, що протягом доби на Донбасі сталося близько 30 бойових зіткнень. У районі Бахмута українські воїни відбили атаки росіян біля Богданівки.

У Запорізькій та Херсонській областях противник зосереджений на зриві наступу ЗСУ, намагався повернути втрачені позиції в районі на північ від Приютного, успіху не мав. Триває наступ українських підрозділів на Бердянськ та Мелітополь, Сили оборони закріплюються на рубежах, ведуть контрбатарейну боротьбу.
Українська авіація за добу завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, знищено два безпілотники-розвідники.

Ракетники та артилеристи вразили чотири райони зосередження піхоти, озброєння та техніки, склад боєприпасів, 11 артилерійських засобів на позиціях, два засоби протиповітряної оборони та станцію радіоелектронної боротьби.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 20 липня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,12 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних