Пошук

Новини громади

19 Листопада, 2023 р., 08:46
російські окупанти спробували атакувати Київ дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 19 листопада. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації. За словами начальника КМВА Сергія Попка, ворог атакує столицю БПЛА вже другий день поспіль. Противник запускав дрони групами, вони заходили хвилями з різних напрямків і повсякчас змінювали маршрут, а тому тривогу в місті оголошували кілька разів. Сили протиповітряної оборони знищили близько 10 безпілотників. У самому Києві не зафіксовано постраждалих чи критичних руйнувань.
19 Листопада, 2023 р., 08:20
Шановні працівники та ветерани сільського господарства, прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята. У цей святковий день ми маємо нагоду подякувати землі й тим, для кого праця на землі є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу.
18 Листопада, 2023 р., 09:00
У переддень професійного свята Калинівський міський голова Василь Поліщук зустрівся із керівниками сільськогосподарських підприємств громади та подякував їм та їх трудовим колективам за самовіддану працю й вагому підтримку громади та української армії.
18 Листопада, 2023 р., 08:54
У ніч проти 18 листопада росія масовано атакувала різні області України ударними дронами типу Shahed. Протиповітряна оборона відпрацювала по 29 ворожих безпілотниках з 38 запущених, повідомили у Повітряних силах ЗСУ.
17 Листопада, 2023 р., 15:18
Тридцять дев’ять дітей Захисниць та Захисників Калинівської громади разом із групою дітей з Вінницької області вирушили на відпочинок до Закарпаття.
17 Листопада, 2023 р., 14:16
Нещодавно учениці ліцею с.Лісова Лисіївка Валерія Мельник та Марія Войтович передали волонтерам 5 520 гривень, які вторгували за виготовлені власними руками сувеніри та в’язані іграшки. Як повідомила у своєму посту волонтерка Олена Навроцька, за ці кошти можна придбати 65 кілограмів очищеного парафіну, а це понад 1000 годин горіння окопних свічок.
17 Листопада, 2023 р., 10:17
Сумна новина знову надійшла у Калинівську громаду: двадцять третього жовтня на Запоріжжі загинув відважний захисник України Сергій Свинарчук.
17 Листопада, 2023 р., 08:20
Дорогі юнаки та дівчата, від щирого серця вітаю вас зі святом – Міжнародним днем студента.
17 Листопада, 2023 р., 08:00
У ніч проти 17 листопада російські окупанти атакували Україну 10 дронами-камікадзе Shahed-136 та ракетами С-300. Про це повідомили у командуванні Повітряних сил. Для відбиття атаки були залучені винищувачі, мобільні вогневі групи та зенітники. Внаслідок бойової роботи було знищено дев'ять дронів у Миколаївській, Одеській, Житомирській та Хмельницькій областях. Також загарбники вдарили кількома зенітними ракетами С-300 на Донецькому напрямку. Попередньо жертв немає.
16 Листопада, 2023 р., 14:24
Чергову благодійну допомогу надав українським захисникам директор ПОСП «Нападівське» Петро Тихонюк. Цього разу аграрій передав на передову автомобіль УАЗ. Це адресна допомога підприємця для нацгвардійця Миколи Жалюка, котрий раніше працював механізатором на підприємстві й пішов добровольцем на війну.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь