Пошук

Дві школярки з Лісової Лисіївки зібрали на виготовлення окопних свічок понад п’ять тисяч гривень

Дата: 17.11.2023 14:16
Кількість переглядів: 689

Фото без описуНещодавно учениці ліцею с.Лісова Лисіївка Валерія Мельник та Марія Войтович передали волонтерам 5 520 гривень, які вторгували за виготовлені власними руками сувеніри та в’язані іграшки. Як повідомила у своєму посту волонтерка Олена Навроцька, за ці кошти можна придбати 65 кілограмів очищеного парафіну, а це понад 1000 годин горіння окопних свічок.

Валерія Мельник навчається у 7, а Марія Войтович – у 6 класі Лісоволисіївського ліцею. Дівчатка мешкають по сусідству, дружать впродовж багатьох років і разом вирішили допомагати українським захисникам.

-З перших днів війни донька постійно намагається допомогти нашим захисникам. На різдвяні свята вона три вечори ходила з односельцями колядувати, щоб зібрати кошти для наших військових. А коли поїхала у Турбів і побачила, що там продавали браслети на підтримку армії, вирішила і собі спробувати у такий спосіб заробити кошти для ЗСУ, - розповідає мама Вікторії Мельник пані Наталя.

Спочатку дівчинка почала виготовляти каблучки та браслети з бісеру, але їх розкуповували неохоче, тому Вікторія почала виготовляти патріотичні браслети із стрічок.

А от її подруга Марія Войтович почала опановувати техніку в’язання гачком. Її патріотичні в’язані іграшки та брелоки також знайшли своїх покупців.

Влітку щочетверга подруги виходили на сільський базар та торгували своїми виробами й в такий спосіб їм вдалося вторгувати понад 5 тисяч гривень. А восени, коли розпочалося виготовлення окопних свічок, дівчата передали усі вторговані кошти волонтерам.

Маленькі дівчата мають великі та щирі серця, в котрих безмежна любов до України та до захисників, які зі зброєю у руках захищають нашу землю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних