Пошук

Новини громади

05 Листопада, 2023 р., 08:20
У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати й безпеки праці, трудових відносин.
04 Листопада, 2023 р., 08:20
Шановні залізничники, ветерани залізничного транспорту та всі, хто вносить свій посильний вклад у розвиток і загальну діяльність залізничної галузі. Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем залізничника.
04 Листопада, 2023 р., 08:10
російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки, Старомайорського та Роботиного. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
03 Листопада, 2023 р., 13:27
Каву, печиво, домашні пироги, яблука, засоби гігієни передали калинівчани пораненим військовослужбовцям, які проходять лікування в одному із медичних закладів Вінниччини.
03 Листопада, 2023 р., 09:37
У Корделівці тривають роботи з будівництва водогону. Водогін прокладуть по вулицях Шевченка, Авіаційній, Польовій, Затишній, по тупіках Шевченка та частково по вулицях Соборній та Київській. Протяжність водогону до 5 кілометрів. Попередньо вже сто п’ятдесят домогосподарств подали заявки на підключення до водогону. А це приблизно 500 осіб будуть мати воду у своїх будинках.
03 Листопада, 2023 р., 08:37
В ніч проти 3 листопада росія атакувала Україну 38 дронами-камікадзе та керованою авіаційною ракетою Х-59: вибухи чули у Кіровоградській, Львівській та Чернігівській областях, є влучання у Харкові та області.
02 Листопада, 2023 р., 14:23
На численні звернення жителів Калинівської громади та за погодженням військових у Калинівській громаді відновили вуличне освітлення, яке вмикатимуть у місті та селах у темну пору доби до початку комендантської години.
02 Листопада, 2023 р., 12:15
Згідно із рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у Калинівській громаді проходять позачергові комісійні обстеження постачальників та виробників питної води.
02 Листопада, 2023 р., 11:24
Вкотре на замовлення нацгвардійців Калинівська міська рада придбала шість зарядних станцій Bandera Power. Але на цьому подарунки для захисників не закінчилися. Свої гостинці для військових підготувала дружня освітянська родина. Цього разу вони придбали два дрони-камікадзе та одну зарядну станцію Bandera Power.
02 Листопада, 2023 р., 09:15
Калинівський районний суд встановив факт смерті жителя м.Калинівки Костянтина Сєдашева, який вважався безвісти зниклим з 9 жовтня минулого року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь