Пошук

Новини громади

16 Листопада, 2023 р., 11:53
У закладі дошкільної освіти №3 м.Калинівка розпочали будівництво найпростішого укриття. Як розповіла директорка закладу Оксана Богданова, через відсутність укриття багато діток не можуть відвідувати дитячий садок, тому батьки неодноразово зверталися до керівництва дитячого садка, відділу освіти, молоді та спорту та Калинівської міської ради із проханням побудувати укриття для дошкільнят.
16 Листопада, 2023 р., 10:22
Працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» встановили нові ящики із піщано-сольовою сумішшю на вулицях міста.
16 Листопада, 2023 р., 08:39
Тривожним видався ранок 16 листопада. Російські окупанти атакували територію України дронами-камікадзе Shahed-136. Роботу протиповітряної оборони було чути у Хмельницькій області. Можливі й подальші обстріли України, тому не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. Бережіть своє життя та життя рідних, не залишайте без нагляду дітей.
15 Листопада, 2023 р., 13:56
У Калинівській громаді продовжують заготовляти дрова для опалення бюджетних установ. Основним пріоритетом є заклади освіти та медицини, які забезпечені генераторами для безперебійної роботи та паливним матеріалом.
15 Листопада, 2023 р., 08:51
Російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки та Старомайорського. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України. Протягом минулої доби на фронті сталося понад 60 бойових зіткнень.
14 Листопада, 2023 р., 11:20
Чергову допомогу передала Калинівська міська рада українським військовим. Цього разу коштом бюджету придбали одинадцять блоків багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power 860 S, шість прожекторів та один планшет, який придбали за кошти працівників міської ради.
14 Листопада, 2023 р., 09:38
Нещодавно в Cité Internationale у Парижі відбувся вечір української культури «Ukrainian Culture Night» за участю творчих колективів з України. Серед учасників святкового виступу було й тріо «Любисток» з Калинівки, до складу якого входять Анастасія Яремчук, Софія Слабчук та Марія Яремчук.
14 Листопада, 2023 р., 08:34
В ніч проти 14 листопада російські окупанти атакували Україну ударними безпілотниками та двома ракетами різних типів. Повітряні сили ЗСУ відзвітували про знищення всіх «шахедів».
13 Листопада, 2023 р., 11:56
-Нам передали квашені помідори. Яке було здивування і радість, коли побачив, що вони з рідного села. Із задоволенням посмакували із картоплею. Ніби вдома побував. Спасибі за вашу турботу та допомогу, - таким зворушливим був дзвінок з передової жителя Мирного Олексія Маляра, який нині боронить Україну від російських окупантів. Квашені помідори та огірки Олексій та його побратими отримали разом із гостинцями, які передали захисникам жителі Калинівської громади.
13 Листопада, 2023 р., 08:38
Російські окупанти протягом доби наступали у районі Кремінної, Куп'янська, Бахмута, Авдіївки та Мар'їнки, на півдні ворог не наступав. Впродовж минулої доби на фронті відбулося 69 бойових зіткнень. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь