Пошук

Новини громади

10 Листопада, 2023 р., 10:33
У рамках реалізації проєкту Міжрегіонального Координаційного Гуманітарного Штабу «Увага! Діти!» Калинівська громада отримала 2500 світловідбивних стрічок.
10 Листопада, 2023 р., 08:49
У ніч на 10 листопада російські окупанти атакували Україну шістьма ударними БпЛА та двома керованими авіаційними ракетами. Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України знищили п’ять ударних БпЛА та одну керовану авіаційну ракету Х-59 в межах Дніпропетровської, Харківської, Миколаївської, Полтавської та Київської областей.
09 Листопада, 2023 р., 15:56
Тридцять кілограмів товстолоба передало дочірнє сільськогосподарське рибоводне підприємство «Пиківський рибцех» Калинівській центральній районній лікарні.
09 Листопада, 2023 р., 10:47
У черговий раз Калинівська міська рада передала гостинці в один із медичних закладів, де проходять лікування поранені українські захисники. А передали гостинці пораненим депутатки міської ради Наталія Бачинська та Ольга Печевиста.
09 Листопада, 2023 р., 09:11
Відтепер у приміщенні Сальницького сільського будинку культури діятиме молодіжний простір для молоді «P2HUB». Реалізація даної ідеї стала можливою завдяки проєкту «Молодь громаді»,  що впроваджується Благодійним Фондом «МХП-Громаді» за сприяння проєкту ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.
09 Листопада, 2023 р., 08:20
Дорогі працівники закладів культури та майстри народного мистецтва. У цей прекрасний осінній день прийміть щирі вітання із  Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.
09 Листопада, 2023 р., 08:00
Протягом минулої доби російські окупанти наступали в районі Бахмута, там велися запеклі бої; на півдні росія не наступала, Сили оборони продовжують виснажувати ворога вздовж всієї лінії фронту. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.
08 Листопада, 2023 р., 14:26
Ще два простих укриття облаштували у Калинівській громаді. Відтепер учні першого класу та вихованці дитячого садка у разі повітряної тривоги зможуть скористатися укриттям, яке знаходиться у підвальному приміщенні місцевого будинку культури. Інше укриття облаштували у колишньому шкільному погребі, який переоблаштували під найпростіше укриття.
08 Листопада, 2023 р., 08:26
Російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки та Старомайорського. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
07 Листопада, 2023 р., 12:04
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України 04.08.2023 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» Калинівська міська рада формує склад Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при міській раді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь