Пошук

Новини громади

12 Листопада, 2023 р., 09:15
Вночі російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Україні, застосувавши 2 керовані авіаційні ракети Х-59 та балістичну ракету «Іскандер-М». Силами та засобами протиповітряної оборони знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.
11 Листопада, 2023 р., 08:19
Протягом минулої доби відбулося 87 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 5 ракетних та 83 авіаційних ударів, здійснив 102 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Також, російська федерація вчергове атакувала Україну, застосувавши 2 керовані авіаційні ракети Х-59, протикорабельну ракету “Онікс”, зенітну керовану ракету С-300, керовану ракету Х-31 та 31 ударний БпЛА типу “Shahed-136/131”. Протиповітряною обороною знищено одну ракету Х-59 та 19 ударних БпЛА. 
10 Листопада, 2023 р., 15:10
Знову важка втрата для Калинівської громади. Восьмого листопада під час ракетного обстрілу на Донеччині загинув житель Великого Чернятина Тимур Хакімов, який мужньо боронив рідну землю від російських окупантів.
10 Листопада, 2023 р., 13:37
Два лежачі поліцейські встановили у Глинську. Як розповів виконуючий обов’язки старости Глинського старостинського округу Олег Боримський, з проханням про встановлення лежачих поліцейських звернулися батьки учнів місцевої школи та вихованців дитячого садка.
10 Листопада, 2023 р., 12:12
Півтора року тривав капітальний ремонт даху в опорному закладі загальної середньої освіти - ліцеї з дошкільним підрозділом с.Корделівка. Впродовж цього часу відремонтували майже три тисячі метрів квадратних покриття. Кошти для проведення ремонту виділили з бюджету Калинівської міської ради.
10 Листопада, 2023 р., 10:33
У рамках реалізації проєкту Міжрегіонального Координаційного Гуманітарного Штабу «Увага! Діти!» Калинівська громада отримала 2500 світловідбивних стрічок.
10 Листопада, 2023 р., 08:49
У ніч на 10 листопада російські окупанти атакували Україну шістьма ударними БпЛА та двома керованими авіаційними ракетами. Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України знищили п’ять ударних БпЛА та одну керовану авіаційну ракету Х-59 в межах Дніпропетровської, Харківської, Миколаївської, Полтавської та Київської областей.
09 Листопада, 2023 р., 15:56
Тридцять кілограмів товстолоба передало дочірнє сільськогосподарське рибоводне підприємство «Пиківський рибцех» Калинівській центральній районній лікарні.
09 Листопада, 2023 р., 10:47
У черговий раз Калинівська міська рада передала гостинці в один із медичних закладів, де проходять лікування поранені українські захисники. А передали гостинці пораненим депутатки міської ради Наталія Бачинська та Ольга Печевиста.
09 Листопада, 2023 р., 09:11
Відтепер у приміщенні Сальницького сільського будинку культури діятиме молодіжний простір для молоді «P2HUB». Реалізація даної ідеї стала можливою завдяки проєкту «Молодь громаді»,  що впроваджується Благодійним Фондом «МХП-Громаді» за сприяння проєкту ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь