Пошук

Розпочалася шістсот тридцять четверта доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 19.11.2023 08:46
Кількість переглядів: 341

Фото без описуросійські окупанти спробували атакувати Київ дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 19 листопада. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації. За словами начальника КМВА Сергія Попка, ворог атакує столицю БПЛА вже другий день поспіль. Противник запускав дрони групами, вони заходили хвилями з різних напрямків і повсякчас змінювали маршрут, а тому тривогу в місті оголошували кілька разів. Сили протиповітряної оборони знищили близько 10 безпілотників. У самому Києві не зафіксовано постраждалих чи критичних руйнувань.

російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки, Старомайорського та Вербового. За минулу  добу на фронті сталося 71 бойове зіткнення. 

Під Бахмутом українські воїни відбили вісім атак у районах Кліщіївки та Андріївки, одночасно тривають штурми на південному фланзі.

росіяни продовжують спроби оточити Авдіївку, зазнають великих втрат, безуспішними були 26 штурмів у районах Кераміка, Новобахмутівки, Степового та самої Авдіївки.

Також українські захисники  відбили 22 атаки в районах Мар'їнки та Новомихайлівки та три в районі Старомайорського.

  У Запорізькій області Сили оборони відбили штурми в районах Роботиного, Новопрокопівки та Вербового. Українські з'єднання продовжують наступальну операцію у напрямку Мелітополя.

На Херсонщині триває контрбатарейна боротьба, ЗСУ продовжують утримувати плацдарм на лівому березі Дніпра, б'ють окупантів.

Українська авіація завдала шість ударів по районах зосередження піхоти. Ракетники та артилеристи вразили три пункти управління, три райони зосередження армії рф, артилерійський засіб та склад боєприпасів.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 19 листопада показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,13 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних