Пошук

Калинівський міський голова подякував аграріям за самовіддану працю й допомогу громаді та армії

Дата: 18.11.2023 09:00
Кількість переглядів: 2141

Фото без описуУ переддень професійного свята Калинівський міський голова Василь Поліщук зустрівся із керівниками сільськогосподарських підприємств громади та подякував їм та їх трудовим колективам за самовіддану працю й вагому підтримку громади та української армії.

-Сьогодні аграрії нашої громади забезпечують надійний тил нашим захисникам. Не легко і їм у ці непрості часи. Багато працівників у їх господарствах мобілізували до війська. Доводиться долати не лише фінансові труднощі, а й несприятливі погодні умови. Але наші сільгоспвиробники гідно тримають свій сільськогосподарський фронт. З перших днів війни вони активно допомагають українській армії: перераховують кошти на потреби військових, передають автомобілі, допомагають продуктами. Не забувають й про проблеми громади, завжди підтримують в реалізації різних проєктів, допомагають продуктами закладам освіти та медицини. Низький уклін за їхню працю та допомогу, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх захисників та мирного населення, які загинули від рук російських окупантів. Калинівський міський голова вручив Подяки міської ради аграріям та передав нагрудний знак Національної гвардії України «За співпрацю» Герою України керівнику СТОВ «Промінь» с.Черепашинці Івану Боримському.

Хвала і честь хліборобам, які взяли на себе найважчу та найважливішу турботу – працювати на землі, годувати країну та підтримувати відважних захисників.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних