Пошук

Новини громади

01 Грудня, 2023 р., 08:34
російські окупанти атакували Україну ракетами та дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 1 грудня. Військові заявляють, що ворог запустив дві керовані авіаційні ракети типу Х-59 та 12 «шахедів». Згодом Повітряні сили ЗСУ уточнили, що усього ворог застосував дві КАР Х-59 та 25 «шахедів». Зі всіх цілей росіян українська ППО збила 18 дронів та одну ракету Х-59.
30 Листопада, 2023 р., 15:47
Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД).
30 Листопада, 2023 р., 15:31
Попередження про мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледицю та сильні пориви вітру дедалі частішатимуть. Для забезпечення безпеки та підтримки автошляхів в придатному для руху стані та комфорту мешканців громади під час зимового періоду комунальні підприємства Калинівської міської ради продовжують роботу у посиленому режимі.
30 Листопада, 2023 р., 12:26
З початку повномасштабної війни Руслан Мороз активно допомагає українським військовим. Свою чергову допомогу підприємець надав для покращення їх харчування.  А саме 70 тушок курей для їдальні Калинівської центральної районної лікарні та 80 тушок для виготовлення м’ясних консервів, які передають нашим захисникам у зону бойових дій.
30 Листопада, 2023 р., 08:36
30 листопада відзначають День військовослужбовців та працівників радіотехнічних військ Повітряних Сил Збройних Сил України.
29 Листопада, 2023 р., 13:28
У Корделівському будинку культури пройшов звітний концерт аматорських ансамблів української пісні «Оксамит» Черепашинецького СБК та «Чарівниці» Корделівського СБК на предмет присвоєння їм звання «народний» аматорський.
29 Листопада, 2023 р., 09:34
У ніч на 29 листопада 2023 року противник атакував 21 ударним БпЛА типу «Shahed» з напрямку Приморсько-Ахтарськ -рф. та трьома керованими авіаційними ракетами Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонщини.
28 Листопада, 2023 р., 13:55
Майже два роки Україна живе в умовах війни й всі ці тривожні місяці та дні жителі Калинівської громади допомагають українським захисникам: готують смачні гостинці, збирають кошти на необхідне спорядження, виготовляють захисні сітки та в’яжуть теплі шкарпетки. З особливим щемом та трепетом сприймають Герої гостинці від наймолодших жителів громади – малюнки, обереги, різноманітні вироби. До доброї справи долучаються й учні ліцею с.Глинськ разом зі своєю вчителькою Оксаною Чорною.
28 Листопада, 2023 р., 08:21
Російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки та Роботиного. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України. За минулу добу на фронті сталося 84 бойові зіткнення.
27 Листопада, 2023 р., 16:15
Жителі Дружненського старостинського округу зорганізувалися та почали готувати смачні та корисні вітамінні набори для українських захисників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь