Пошук

Новини громади

12 Грудня, 2023 р., 10:56
Сумна новина знову надійшла у Калинівську громаду. Під час виконання бойового завдання на Запоріжжі загинув житель Калинівської громади Вячеслав Войцехівський.
12 Грудня, 2023 р., 08:38
Вранці 12 грудня в оператора мобільного зв’язку Київстар стався технічний збій, повідомляє компанія. Збій стосується здійснення послуг зв’язку та доступу в інтернет у частини абонентів. Сайт оператора також не працює. Спеціалісти компанії працюють над усуненням проблеми. На час усунення технічних складнощів вони рекомендують абонентам користуватись можливостями послуги «національний роумінг».
11 Грудня, 2023 р., 16:15
У Центрі культури та дозвілля Калинівської міської ради встановили другий станок для плетіння сіток. Кожен охочий, хто хоче допомогти українським захисникам, може прийти сюди та допомогти у плетіння сіток.
11 Грудня, 2023 р., 11:22
Спеціалісти мобільної клініки Міжнародної Організації Міграції (далі МОМ) днями вдруге завітали до стаціонарного відділення «Затишок» та провели медичний огляд підопічних та працівників установи.
11 Грудня, 2023 р., 08:16
Російські окупанти завдали удару балістичними ракетами по Києву під ранок 11 грудня. Після 04:00 у місті пролунала низка вибухів, після чого було оголошено повітряну тривогу. Військові заявляють, що протиповітряна оборона збила вісім балістичних ракет, які летіли на столицю.
10 Грудня, 2023 р., 08:25
Минулої доби російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши керовану ракету Х-59 та ударний БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 1 керовану ракету Х-59, ворожий дрон не досяг своєї цілі.
08 Грудня, 2023 р., 15:05
Днями відбулося перше засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Калинівській міській раді, на якому одноголосим рішенням головою Ради обрали Владислава Ніконенка.
08 Грудня, 2023 р., 13:50
Кіберполіція закликає громадян Калинівської громади не спокушатися на пропозиції легкого заробітку в інтернеті: аферисти пропонують передивлятися короткі відео та ставити «лайки» у популярних соціальних мережах за гроші. Не поспішайте виконувати вказівки незнайомців та надавати конфіденційну інформацію або переказувати гроші на рахунки сторонніх осіб.
08 Грудня, 2023 р., 12:00
На звернення Калинівського міського голови директор ПОСП «Нападівське» Петро Тихонюк передав чергову допомогу українським захисникам. Цього разу він придбав 4 блоки багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power, які разом з іншою допомогою від міської ради, передали калинівським нацгвардійцям.
08 Грудня, 2023 р., 09:31
П’ятдесят дев’ять вхідних дверей передав безплатно приватний підприємець Олександр Вдовиченко Калинівському технологічному фаховому коледжу. Це не перша благодійна допомога, яку підприємець надає громаді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь