Пошук

Новини громади

08 Грудня, 2023 р., 15:05
Днями відбулося перше засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Калинівській міській раді, на якому одноголосим рішенням головою Ради обрали Владислава Ніконенка.
08 Грудня, 2023 р., 13:50
Кіберполіція закликає громадян Калинівської громади не спокушатися на пропозиції легкого заробітку в інтернеті: аферисти пропонують передивлятися короткі відео та ставити «лайки» у популярних соціальних мережах за гроші. Не поспішайте виконувати вказівки незнайомців та надавати конфіденційну інформацію або переказувати гроші на рахунки сторонніх осіб.
08 Грудня, 2023 р., 12:00
На звернення Калинівського міського голови директор ПОСП «Нападівське» Петро Тихонюк передав чергову допомогу українським захисникам. Цього разу він придбав 4 блоки багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power, які разом з іншою допомогою від міської ради, передали калинівським нацгвардійцям.
08 Грудня, 2023 р., 09:31
П’ятдесят дев’ять вхідних дверей передав безплатно приватний підприємець Олександр Вдовиченко Калинівському технологічному фаховому коледжу. Це не перша благодійна допомога, яку підприємець надає громаді.
08 Грудня, 2023 р., 08:48
Ранок 8 грудня розпочався із сигналу повітряної тривоги. Російські окупанти вперше за довгий час запустили по Україні крилаті ракети зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Наслідки атаки уточнюються. Прохання до жителів Калинівської громади не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та не залишати без нагляду дітей.
07 Грудня, 2023 р., 13:00
Відбулось засідання 45 позачергової сесії Калинівської міської ради. У роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Ілля Гуменчук, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, керівники управлінь, відділів та структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.
07 Грудня, 2023 р., 09:21
У День святого Миколая тридцять дітей Калинівської громади, які мають статус дитини-сироти, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей загиблих Захисників та дітей з інвалідністю завітали на зимове свято до обласного центру культури «Щедрик».
07 Грудня, 2023 р., 08:30
Шановні колеги, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, прийміть щирі вітання із Днем місцевого самоврядування.
07 Грудня, 2023 р., 08:19
російські окупанти атакували Україну дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 7 грудня.  Усього зафіксовано пуски 18 дронів. Сили протиповітряної оборони збили 15 «шахедів» – працювали зенітники та мобільні вогневі групи. Під ударом росіян був Ізмаїльський район Одеської області та військовий аеродром у Старокостянтинові.
06 Грудня, 2023 р., 16:22
У День Збройних сил України представники другого відділу Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вручили ордена рідним загиблих Героїв Юрія Шклярука та Сергія Міньківського.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь