Пошук

Новини громади

02 Січня, 2024 р., 08:16
У низці областей України оголошена повітряна тривога через ракетну небезпеку, повідомляють Повітряні сили. Військові попереджають  про загрозу пусків крилатих ракет з російських стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.
01 Січня, 2024 р., 08:03
 От і розпочався новий, на жаль, ще один воєнний рік для України. З перших днів війни наші сили були нерівними, але завдячуючи мужності та відважності наших воїнів, допомозі закордонних партнерів, завзятості та наполегливості волонтерів, стійкості всього українського народу ми вистояли і, вірю, що здобудемо Перемогу. 
31 Грудня, 2023 р., 09:30
Шановні жителі та гості Калинівської громади, щиро вітаю вас із Новим роком.
31 Грудня, 2023 р., 08:40
Українці! Земляки! Друзі! Вітаю з Новим – 2024 – роком!
31 Грудня, 2023 р., 08:29
Ніч на 31 грудня була неспокійною для жителів Калинівської громади. російські окупанти вкотре атакували Україну безпілотними літальними апаратами. Вибухи чули одразу у кількох містах. ППО працювала й на території Калинівської громади. Можливі й подальші обстріли території України, тому будьте обачними, не ігноруйте сигналів повітряної тривоги, бережіть своє життя та життя рідних.
30 Грудня, 2023 р., 08:24
російські окупанти атакували Україну дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 30 грудня. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України. Військові заявляють, що загалом росіяни запустили 10 безпілотників. Сили протиповітряної оборони збили п'ять цілей.
29 Грудня, 2023 р., 10:43
П'ять тисяч сто сімдесят гривень зібрали жителі Корделівки під час благодійного концерту, який провели у місцевому будинку культури. Концерт організували власними силами за участю народних колективів «Співоча родина», «Чарівниця» та дитячого танцювального колективу, який діє при будинку культури.
29 Грудня, 2023 р., 08:17
У російських окупантів агонія. Впродовж всієї ночі проти 29 грудня ворог атакував Україну. Вибухи було чути в Одесі, Львові, Черкасах та Харкові, повідомили представники місцевої влади. На цей час ворог продовжує обстрілювати міста та села України. Є небезпека ракетних обстрілів, тому не уникайте сигналів повітряної тривоги, бережіть своє життя та життя рідних.
28 Грудня, 2023 р., 15:35
Максиму Драчуку лише 9 років. Він навчається у четвертому класі ліцею с.Черепашинець. Коли хлопчик почув про поїздку односельців в один із госпіталів, де проходять лікування поранені українські військові, він вирішив і собі долучитися до доброї справи та сплести патріотичні браслети для українських захисників.
28 Грудня, 2023 р., 08:48
росіяни намагаються оточити Авдіївку та вибити українських воїнів із плацдарму на лівому березі Дніпра. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних