Пошук

Новини громади

23 Лютого, 2022 р., 12:14
Нові шафи на 250 місць, 30 стільчиків для музичної зали придбала Калинівська міська рада для дитячого садка №1, що знаходиться у Калинівці.
23 Лютого, 2022 р., 08:51
Відповідно до постанови правління Фонду соціального страхування України від 18.11.2021 № 35 «Про внесення змін до структури органів Фонду соціального страхування України та граничної чисельності працівників Фонду соціального страхування України», Козятинське  відділення управління  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області припиняє свою діяльність з 1 березня 2022 року.
22 Лютого, 2022 р., 15:47
У Калинівській громаді підбили підсумки національно-патріотичного онлайн-конкурсу «В хоробрих серцях жива Україна», присвяченого 8 річниці загибелі Героїв Небесної сотні. Цьогоріч у конкурсі взяли участь 85 учасників з 23 закладів культури громади.
22 Лютого, 2022 р., 15:46
Двадцять першого лютого на п’ятдесят сьомому році життя помер учасник російсько-української війни житель Павлівки Анатолій Ростиславович Братков.
22 Лютого, 2022 р., 15:32
22 лютого  у Калинівській ЦРЛ на стаціонарному лікуванні перебуває 49  хворих, у 44 хворих підтвердили  COVID-19.
22 Лютого, 2022 р., 12:55
Сприятливі погодні умови дозволяють працівникам комунальних підприємств Калинівської громади та мешканцям старостинських округів продовжувати роботи з упорядкування території населених пунктів. У селах громади спільними зусиллями ліквідовують стихійні сміттєзвалища, зачищають вулиці від чагарників, аварійних дерев та сухостою. 
22 Лютого, 2022 р., 12:05
Шановні жителі Калинівської громади, дорогі земляки. Сьогодні ми живемо у непростий час, коли Москва продовжує розпалювати конфлікт на сході України, надаючи фінансову та військову підтримку сепаратистам. Вона також намагається створити привід для чергового вторгнення в Україну. Засоби масової інформації щодня повідомляють тривожну інформацію про можливе вторгнення на територію України російських окупантів і цим лише поширюють паніку та тривогу у мирного населення.
21 Лютого, 2022 р., 11:57
У ці лютневі дні дев’яностолітні ювілеї святкують дві жительки Калинівської громади – Ганна Олександрівна Олійник з Малих Кутищ та Ганна Соловіївна Ляшко з Мізякова. Обидві ювілярки все своє нелегке життя пропрацювали на колгоспоному полі, багато спільного у їх долях і кожна їх доля неповторна.
21 Лютого, 2022 р., 11:06
У Писарівці тривають роботи з упорядкування території старостинського округу. Днями учасники АТО, які мешкають у Писарівці, разом із виконуючим обов’язки старости Писарівського старостинського округу Іваном Балком вийшли на толоку та розчистили територію біля сільського будинку культури.
21 Лютого, 2022 р., 08:00
Щиро вітаю, шановні жителі Калинівської громади, з Міжнародним днем рідної мови, святом, яке своєю глибинною духовною суттю історично звеличує нашу націю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь