Пошук

Новини громади

05 Квітня, 2022 р., 09:20
Ранок сорок першої доби героїчного протистояння українського народу російському вторгненню знову розпочався зі звуків сирен. Ворог продовжує нищити наші міста та села. Вночі над Дніпровщиною українська ППО збила дві ракети російських військових: через уламки сталося займання в одному з сіл, люди — не травмувалися. Тому знову звертаюся до жителів громади: не ігноруйте сигналів сирени, бережіть своє життя і життя рідних.
04 Квітня, 2022 р., 15:59
Під час воєнного стану медичні заклади надають допомогу всім, хто її потребує і не важливо чи є підписана декларація із сімейним лікарем чи такої немає. Допомогу переселенцям надають у всіх територіальних громадах.
04 Квітня, 2022 р., 12:13
Третього квітня Калинівський міський голова Василь Поліщук черговий раз відвідав українських захисників, які нині перебувають у зоні бойових дій, та передав автомобіля швидкої допомоги, продукти харчування, предмети першої необхідності, засоби гігієни, на які отримали замовлення від військових.
04 Квітня, 2022 р., 09:09
Тиждень розпочинається реакцією шокованого світу на злочини росії проти цивільних українців, які відкрилися після звільнення Бучі, Ірпеня та інших містечок та селищ Київської та Чернігівської областей. Україна в жалобі, весь світ шокований звірствами російських орків. Ми ніколи не пробачимо ворогові ті страждання, смерті безневинних людей. Жителі Калинівської громади висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблих від рук рашистів. Ми схиляємо голови перед мужністю і витримкою українського народу.
03 Квітня, 2022 р., 08:51
Розпочалася тридцять дев’ята доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Рашистські війська продовжують збройну агресію проти України.
02 Квітня, 2022 р., 11:40
У навчальних закладах Калинівської громади розпочали заготівлю дров на наступний опалювальний сезон. У Бережанах розчистили старі сухі дерева біля пам’ятника загиблим в роки Другої світової війни, а дрова відвезли до ліцею. Перші запаси палива вже зробили у Корделівці, Мізякові, ліцеї №2 м.Калинівка, дошкільному закладі №1 м.Калинівка.
02 Квітня, 2022 р., 09:11
Ще одна доба розпочалася в Україні із сигналу тривоги. Російські орки завдали вночі ракетного удару по інфраструктурному об’єкту міста Полтави. Також вдарили по інфраструктурних об’єктах та житлових будинках в Кременчуку. На щастя, Вінниччину біда минула, але це не привід розслаблятися та ігнорувати сигнали тривоги. Тридцять восьму добу ми живемо в умовах воєнного стану й маємо відповідально ставитися до своєї безпеки і безпеки ближніх.
01 Квітня, 2022 р., 15:24
Сто кущів смородини та шістдесят кущів малини висадили в Бережанах у молодому садку в ліцеї.
01 Квітня, 2022 р., 14:26
В рамках акції «Оберіг для солдата» вихованці Будинку дитячої творчості виготовляють жовто-блакитні обереги для наших захисників – паперові сердечка, плетені браслети, зірки в техніці паперокручення та міні листівки.
01 Квітня, 2022 р., 09:34
Минула доба була тривожною для жителів Калинівської громади. І навіть не через чотири сигнали тривоги, які пролунали наприкінці дня та вночі, а через паніку, яка поширилася серед мешканців Калинівщини. Пам’ятайте, ми живемо в умовах воєнного стану вже понад місяць. І навіть тимчасове затишшя не є приводом для розслаблення. У кожного з нас має бути здоровий інстинкт самозбереження, а не панічний страх.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних