Пошук

Новини громади

12 Квітня, 2022 р., 16:34
Гарну ініціативу проявили колишні очільники шкіл, а нині пенсіонери Калинівщини. Разом вони зібрали 12 тисяч гривень на потреби армії.
12 Квітня, 2022 р., 12:51
Печиво, терті пироги, рогалики, кекси, рулети, пиріжки, хліб – сьогодні освітяни Калинівської громади можуть скласти конкуренцію досвідченим пекарям, адже з початку війни вони щоденно випікають кілограми смаколиків для захисників України.
12 Квітня, 2022 р., 09:43
Щоб зберегти у належному стані середовища існування, шляхи міграції та місця природного відтворення водних біоресурсів, на Вінниччині  з 11 квітня 2022 розпочала діяти нерестова заборона.  В цей період працівники поліції спільно з іншими контролюючими органами викриватимуть та припинятимуть факти браконьєрського вилову риби.
12 Квітня, 2022 р., 09:21
Ворог і надалі намагається захопити українську землю. На Слобожанському напрямку війська противника продовжують часткове блокування міста Харкова. У районі міста Ізюм ворог веде бойові дії силами окремих підрозділів зі складу 1-ї танкової та 20-ї загальновійськової армій. Проводить повітряну розвідку з метою виявлення позицій підрозділів наших військ та визначення маршрутів їх висування.
11 Квітня, 2022 р., 11:39
Тренерки з художньої гімнастики спортивної школи відділу освіти Вікторія Гаврилюк та Оксана Печениця опублікували у соцмережах запрошення для дівчаток, які переїхали до Калинівки із зони бойових дій, на заняття з художньої гімнастики.
10 Квітня, 2022 р., 09:42
Після артобстрілу в перший день війни калинівського арсеналу вибуховою хвилею пошкодило приватні будинки та адміністративні будівлі у Калинівській громаді.
10 Квітня, 2022 р., 09:03
Російські загарбники продовжують вести повномасштабну збройну агресію проти нашої Держави. Противник намагається прорвати оборону підрозділів Збройних Сил України у районі міста Ізюм та встановити повний контроль над містом Маріуполь. Також, окупанти здійснюють спроби покращити тактичне положення своїх підрозділів на Миколаївському напрямку.
09 Квітня, 2022 р., 10:00
Нападаючи на Україну та, розраховуючи на швидку та легку перемогу, путін та його злидні не врахували найголовнішого – нашого патріотизму та вмінню згуртуватися та об’єднатися у найскрутніші години. Війна не знищила нас, а зробила сильнішими та дружнішими.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних