Пошук

«Правда за нами і весь світ за нами»: звернення Калинівського міського голови до жителів громади

Дата: 22.02.2022 12:05
Кількість переглядів: 1624

Фото без описуШановні жителі Калинівської громади, дорогі земляки. Сьогодні ми живемо у непростий час, коли Москва продовжує розпалювати конфлікт на сході України, надаючи фінансову та військову підтримку сепаратистам. Вона також намагається створити привід для чергового вторгнення в Україну. Засоби масової інформації щодня повідомляють тривожну інформацію про можливе вторгнення на територію України російських окупантів і цим лише поширюють паніку та тривогу у мирного населення.

Тому я вирішив звернутися нині до всіх вас і закликати зберігати спокій. Саме на паніку, на необдумані наші вчинки і розраховує ворог. Але ми не побіжимо скуповувати гречку, втікати за кордон. Україна — наш дім, а українці — сильна та незалежна нація. Жодному ворогові не вдалося до цього часу зламати український народ, знищити українську націю.

Вісім років в Україні триває війна і за ці вісім років ми сформували потужну та сильну армію, яка може дати відсіч ворогові. Ми пишаємося тим, що на території громади дислокується найбільша кількість військових частин. Ми бачимо наскільки покращилось їх оснащення, зросла їх міць. Керівництво громади постійно підтримує зв’язок із командуванням військових частин, контролює ситуацію спільно із співробітниками Служби безпеки України, поліції, рятувальниками. Нас є кому захищати, а в разі потреби ми всі станемо на захист своєї України. Адже українці вміють протистояти ворогові і це ми довели у 2014 році.

Закликаю усіх вас не панікувати, аналізувати інформацію, яка потрапляє до вас, адже не завжди вона є правдивою, бути свідомими та гідними звання українця. Наша сила у єдності та у згуртованості. Свою підтримку нам надають дружні країни, поважні політики. Не втрачайте віри у те, що Росія таки прислухається до їх думки.

Правда за нами і весь світ за нами. Україна понад усе!

З повагою — Калинівський міський голова Василь Поліщук

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь