Пошук

У Калинівській громаді продовжують упорядковувати територію населених пунктів та заготовляти дрова для опалення бюджетних установ

Дата: 22.02.2022 12:55
Кількість переглядів: 523

Сприятливі погодні умови дозволяють працівникам комунальних підприємств Калинівської громади та мешканцям старостинських округів продовжувати роботи з упорядкування території населених пунктів.
У селах громади спільними зусиллями ліквідовують стихійні сміттєзвалища, зачищають вулиці від чагарників, аварійних дерев та сухостою.
 

-Про аварійні старі дерева ми часто згадуємо під час негоди, коли в тому чи іншому селі зламані вітром чи ожеледицею дерева завдають шкоди електричним лініям, перекривають дороги, пошкоджують будівлі. Такі дерева є в кожному населеному пункті, тому ми вирішили піти на зустріч очільникам старостинських округів та допомогти їм позбутися цієї загрози, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Окрім цього взимку є час для того, щоб зробити наші населені пункти чистішими та охайнішими – повирубувати чагарники, розчистити територію від сміттєзвалищ. А навесні, як і торік, ми знову спрямуємо кошти на озеленення населених пунктів, щоб зелених насаджень у селах не ставало менше, а навпаки – більшало.

За словами міського голови, у цій роботі є ще один плюс – заготівля дров для опалення бюджетних установ: шкіл, дитячих садочків, медичних закладів та закладів культури. Усі установи, які у громаді опалюються дровами, стовідсотково забезпечені  паливом, яке заготовили власними силами. Що дозволило зекономити близько п’яти мільйонів гривень. А зекономлені кошти будуть використані на інші потреби громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь