Пошук

Новини громади

21 Квітня, 2022 р., 15:06
Ще ніколи у Калинівській громаді не випікали таку кількість пасок, ще ніколи справні господині так не старалися, не вкладали усю свою любов і вміння в обрядові хліби, адже випікали паски для українських захисників та захисниць.
21 Квітня, 2022 р., 09:51
Розпочалася п’ятдесят сьома доба героїчного протистояння українського народу російським агресорам. Противник продовжує наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей.
20 Квітня, 2022 р., 15:53
Війна внесла корективи в роботу дошкільних закладів Калинівської громади. Нині в них  не чути дитячих голосів та сміху, тут відкрився другий фронт - допомоги українським військовим.
20 Квітня, 2022 р., 09:21
Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти України. Ворог не припиняє завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури по всій території України.
19 Квітня, 2022 р., 15:17
Вихованці гуртків Калинівського Будинку дитячої творчості разом із педагогами закладу виготовили вітальні листівки, паперові писанки та ангелочки до свята Великодня для українських захисників та захисниць, які нині захищають Україну.
19 Квітня, 2022 р., 14:17
За давньою традицією кожна господиня наводить лад у своїй господі до Чистого четверга. Цієї традиції дотримуються й жителі Калинівської громади, які зорганізувалися та вийшли на весняну толоку, щоб упорядкувати територію спільного дому – своїх населених пунктів.
19 Квітня, 2022 р., 09:14
Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти нашої держави. Російські загарбники зосередили зусилля на прориві оборони українських військ в Донецькій та Луганській областях, встановленні контролю над Маріуполем та виході до адмінмежі Херсонської області.
18 Квітня, 2022 р., 10:59
П’ятдесят четверту добу в Україні триває війна. Рашисти завершують створення наступального угруповання у Східній операційній зоні, не припиняють завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктах критичної інфраструктури України. Тому не ігноруйте сигналів тривоги, не залишайте без нагляду дітей, бережіть своє життя і життя ближніх.
17 Квітня, 2022 р., 14:45
Указом Президента України №247/2022 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджено полковника Богдана Вакулка.
17 Квітня, 2022 р., 09:53
Ще одна сумна звістка надійшла у Калинівську громаду. У результаті ракетного обстрілу 15 квітня загинув вірний захисник України підполковник Олег Заболотний.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних