Пошук

Нехай Чистий Четвер очистить нашу землю від ненависного ворога

Дата: 21.04.2022 09:51
Кількість переглядів: 291

Фото без описуРозпочалася п’ятдесят сьома доба героїчного протистояння українського народу російським агресорам. Противник продовжує наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей.

Ворог продовжує часткове блокування та обстріли міста Харкова.

На Донецькому і Таврійському напрямках противник й надалі здійснює артилерійські обстріли вздовж всієї лінії зіткнення.

На Херсонщині загарбники планують організувати примусову мобілізацію населення на війну з Україною. Одночасно, окупанти поставили за мету повністю припинити гуманітарну підтримку області з боку української влади. Продовжується терор населення.

На Південнобузькому напрямку ворог веде обстріли позицій українських військ.

На території Донецької та Луганської областей за минулу добу наші захисники та захисниці відбили дев’ять атак ворога, знищили один танк, десять одиниць броньованої та дві одиниці автомобільної техніки, одну артилерійську систему, дві одиниці спеціальної інженерної техніки, зенітно-ракетний комплекс і ворожий склад з боєприпасами.

Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України знешкодило чотири повітряні цілі: три безпілотних літальних апарати та одну крилату ракету.

На Калинівщині минула доба пройшла без надзвичайних випадків. На ранок 21 квітня у Калинівській громаді зареєструвалося 2440 переселенці, серед них 752 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 21 квітня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,013 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Сьогодні в Україні Чистий четвер – це свято чистоти душі й тіла. У чистий четвер хочу побажати, щоб ваше життя оновилося, наповнилося щастям, радістю, любов’ю. Нехай чистота буде в душі, в помислах і в людях, які зустрічаються на життєвому шляху. Вірю, що Бог чує наші молитви та спільне прагнення Перемоги, то ж нехай Чистий Четвер очистить нашу землю від ненависного ворога. Миру у ваші домівки, миру та перемоги нашій Україні. Слава Героям!

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь