Пошук

Новини громади

27 Квітня, 2022 р., 11:57
Виплати всіх необхідних допомог, а також пенсій в Україні продовжуються попри війну. «Укрпошта», котра раніше забезпечувала багатьох пенсіонерів у цьому плані, нагадала, як люди, що і зараз евакуюються з небезпечних територій, зможуть отримувати свої гроші.
27 Квітня, 2022 р., 09:08
Ворог продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти України. Найбільша активність угруповання окупаційних військ спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках.
26 Квітня, 2022 р., 10:07
16 квітня 2022 року Міністерство освіти і науки України оприлюднило рекомендації щодо зарахування дітей до 1-го класу закладів загальної середньої освіти в умовах воєнного часу.
26 Квітня, 2022 р., 08:44
У результаті ракетного обстрілу населених пунктів Вінницької області, 25 квітня загинуло п’ять жителів Козятинської громади, вісімнадцять осіб отримали поранення. Жителі Калинівської громади висловлюють щирі співчуття рідним загиблих та побажання швидкого видужання пораненим.
25 Квітня, 2022 р., 11:38
У великодні свята в пологовому відділенні Калинівської районної лікарні продовжують дотримуватися давніх традицій та підготували для новонароджених святкову фотозону. Навіть у важкі дні війни народження дитини – це велика радість та важлива подія в житті кожної родини.  Святкова великодня  фотозона додасть відчуття свята та віру у нашу Перемогу, у відродження добра.
25 Квітня, 2022 р., 10:15
На жаль, ранок 25 квітня розпочався з тривожних новин – рашисти здійснили ракетні обстріли населених пунктів Вінницької області. Вибухи пролунали у Жмеринському та Козятинському районах. Як повідомив очільник Укрзалізниці Олександр Камишін, вранці під обстріл потрапили п'ять залізничних станцій у центрі та на заході України, є травмовані. У такий спосіб росіяни намагаються завадити переміщенню військової допомоги західних країн Україні.
24 Квітня, 2022 р., 09:00
У Страсну суботу, коли українці готуються до світлого свята Великодня, Калинівський міський голова в черговий раз відвідав наших захисників, які нині боронять Україну, та передав їм великодні гостинці. Напередодні поїздки митрофорний протоієрей, настоятель храму Святого Миколая Чудотворця Православної Церкви України, військовий капелан Національної гвардії України, отець Орест Шпак освятив паски, які приготували для українських Героїв.
24 Квітня, 2022 р., 07:30
Шановні жителі Калинівської громади, дорогі земляки!
23 Квітня, 2022 р., 09:00
Російські загарбники відмовилися від перемир'я на великодні свята та продовжують вести повномасштабну збройну агресію проти України.
22 Квітня, 2022 р., 16:46
З 23 квітня, запроваджено новий час комендантської години - з 23.00 до 5.00, про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь