Пошук

Весняна толока у Калинівській громаді: До Великодня жителі Калинівщини упорядковують територію своїх населених пунктів

Дата: 19.04.2022 14:17
Кількість переглядів: 1521

Фото без описуЗа давньою традицією кожна господиня наводить лад у своїй господі до Чистого четверга. Цієї традиції дотримуються й жителі Калинівської громади, які зорганізувалися та вийшли на весняну толоку, щоб упорядкувати територію спільного дому – своїх населених пунктів.

Люди різного віку, різних професій та уподобань разом взялися до роботи: збирали сміття та торішнє листя, розчищали території сільських кладовищ, боролися із чагарниками та сухостоєм, висаджували зелені насадження, дерева та кущі.

-Я пишаюся нашими людьми, їх працелюбством та завзяттям. З таким народом не страшний ніякий ворог, бо лише українці можуть у важку хвилину стати пліч-о-пліч, щоб захистити свою країну, зробити свій дім кращим, допомогти нужденним. Низький уклін усім вам та щира подяка. Ворог хотів нас зламати, знищити, але він зробив нас ще сильнішими та дружнішими. Разом ми переможемо російських окупантів, відбудуємо Україну, реалізуємо усі плани, які мали до початку війни, та зробимо нашу Калинівську громаду ще кращою, - звернувся до жителів громади Калинівський міський голова Василь Поліщук.

У ці важкі часи така згуртованість та завзяття надихають та додають віри у нашу спільну Перемогу, у силу та міць українського народу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь