Пошук

Новини громади

22 Квітня, 2022 р., 12:21
Двадцять другого квітня відбулося засідання виконавчого комітету Калинівської міської ради, на якому спрямували 900 тисяч гривень на потреби військовим частинам та другому відділу Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для здійснення заходів із забезпечення національної безпеки, усунення загрози небезпеки державної незалежності України та заходів з мобілізації.
22 Квітня, 2022 р., 11:59
За домовленістю Калинівської міської ради із ТОВ «Агріко Україна» та Інститутом картоплярства 22 квітня Калинівська громада отримала 20 тонн насіннєвої картоплі для реалізації ініціативи Сади Перемоги. Картоплю відправили на старостинські округи та безплатно роздали жителям Калинівки.
22 Квітня, 2022 р., 09:58
Російська федерація продовжує повномасштабну збройну агресію проти нашої Держави та завдає ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури, тому не ігноруйте сигналів тривоги, бережіть своє життя і життя рідних.
21 Квітня, 2022 р., 15:36
Калинівська міська рада домовилася про постачання у Калинівську громаду елітних сортів насіннєвої картоплі від голландської компанії за участю інституту картоплярства. Охочі долучитися до ініціативи Сад Перемоги – жителі сіл та міста, вимушені переселенці, можуть  отримати безкоштовно насіннєвий матеріал.
21 Квітня, 2022 р., 15:06
Ще ніколи у Калинівській громаді не випікали таку кількість пасок, ще ніколи справні господині так не старалися, не вкладали усю свою любов і вміння в обрядові хліби, адже випікали паски для українських захисників та захисниць.
21 Квітня, 2022 р., 09:51
Розпочалася п’ятдесят сьома доба героїчного протистояння українського народу російським агресорам. Противник продовжує наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей.
20 Квітня, 2022 р., 15:53
Війна внесла корективи в роботу дошкільних закладів Калинівської громади. Нині в них  не чути дитячих голосів та сміху, тут відкрився другий фронт - допомоги українським військовим.
20 Квітня, 2022 р., 09:21
Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти України. Ворог не припиняє завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури по всій території України.
19 Квітня, 2022 р., 15:17
Вихованці гуртків Калинівського Будинку дитячої творчості разом із педагогами закладу виготовили вітальні листівки, паперові писанки та ангелочки до свята Великодня для українських захисників та захисниць, які нині захищають Україну.
19 Квітня, 2022 р., 14:17
За давньою традицією кожна господиня наводить лад у своїй господі до Чистого четверга. Цієї традиції дотримуються й жителі Калинівської громади, які зорганізувалися та вийшли на весняну толоку, щоб упорядкувати територію спільного дому – своїх населених пунктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь