Пошук

Новини громади

17 Квітня, 2022 р., 09:37
Ворог продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти нашої держави.
16 Квітня, 2022 р., 09:11
Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти нашої Держави. Найбільш активні дії противника фіксуються на Слобожанському та Донецькому напрямках.
15 Квітня, 2022 р., 11:00
Три з половиною тисячі саджанців фундука надав безплатно для Калинівської громади власник питомника Вадим Власов.
14 Квітня, 2022 р., 12:38
У Бережанах працівники старостинського округу та культури вийшли на весняну толоку та впорядкували територію місцевої історичної пам’ятки села, Городище, яка вважається археологічною пам'яткою пізнього середньовіччя козацької доби, та висадили дев’яносто саджанців горіха.
14 Квітня, 2022 р., 10:08
Війна змінила життя кожної української родини, кожного українця. Також довелось відкласти до мирних часів усі плани на розбудову громади та покращення її інфраструктури. Одним із пунктів запланованої роботи було будівництво доріг у Калинівській громаді.
14 Квітня, 2022 р., 08:39
Триває повномасштабна збройна агресія російських загарбників проти України. Ворог продовжує нарощування авіаційного угруповання поблизу східного кордону нашої Держави, посилює артилерійські підрозділи, оптимізує наявні системи управління, розвідувального та медичного забезпечення.
13 Квітня, 2022 р., 15:21
Щодня у Центр культури та дозвілля за допомогою звертаються сотні вимушених переселенців. На ранок 13 квітня гуманітарну допомогу тут отримали вже 2800 осіб, які зареєструвалися у Калинівській та сусідніх громадах.
13 Квітня, 2022 р., 12:00
Ще на одне затишне та гарне місце стало багатшим село Черепашинці. Днями жителі старостинського округу завершили роботи з упорядкування території біля пам’ятника загиблим в роки Другої світової війни односельцям. Майже два місяці вони працювали над реалізацією цього проєкту.
13 Квітня, 2022 р., 09:08
Розпочалася сорок дев’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. З початку війни, за підрахунками ООН, в Україні зафіксувала 1892 смерті цивільних українців. Серед убитих — 478 чоловіків, 308 жінок, 30 дівчаток та 52 хлопчика, а також 71 дитина та 953 дорослих, стать яких поки невідома. Вічна пам'ять безневинно убитим, які загинули від рук російських катів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних